Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Ďalšia tajnostkárka! Rihanna už pred pár dňami PORODILA, prezradili aj pohlavie bábätka!
Zdielať na

Ďalšia tajnostkárka! Rihanna už pred pár dňami PORODILA, prezradili aj pohlavie bábätka!

Archívna reportáž

Deväť mesiacov čakania sa skončilo! Najväčšia hviezda Barbadosu, držiteľka národného vyznamenania, najbohatšia speváčka sveta, úspešná podnikateľka a priateľka rapera A$AP Rockyho priviedla na svet prvé dieťatko. No nejde o žiadnu horúcu novinku, ako sa podarilo zistiť.

​Portál TMZ informoval, že prvé dieťa hviezdneho páru sa narodilo už 13. mája v Los Angeles. To ani trochu nepotvrdzuje správy, že Rihanna plánuje porodiť v pokoji domova na Barbadose, ostáva veriť, že bolo všetko v poriadku tak, ako si to vysnívala. 

Speváčka sa stala priam ikonickou tehuľou, keď svoje bruško od istého momentu už nikdy nezakryla. Počas celého tehotenstva vyzerala skvelo a nosila odvážne modely, pričom sa nevzdala ani vysokých podpätkov. Aj keď to iste nemohlo byť veľmi pohodlné, najmä vzhľadom na zjavný nárast váhy, čo je, samozrejme, úplne normálne. 

Koncom januára obletela svet správa, o ktorej sa už nejaký čas klebetilo:

​Hoci tehotenstvo prebiehalo bezproblémovo, predsa len došlo aj na škandály. Postaral sa o to istý influencer, keď rozšíril len prednedávnom správu o nevere rapera. Rihannu mal dokonca podviesť s jej dobrou kamarátkou. Vzápätí to ale všetci zúčastnení vyvrátili a došlo aj na ospravedlnenie nerozvážneho instagramera.

Rihanna ako socha:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri)

Druhý škandál bol už vážnejší. A$AP bol zatknutý len minulý mesiac pri nečakanom záťahu, keď súkromné lietadlo páru pristálo na letisku v Los Angeles. Zatknutie súviselo s incidentom, v ktorom je Rocky obvinený, že vystrelil na svojho známeho a poranil ho na ruke. Na polmiliónovú kauciu ho pustili a Rihanna ho naďalej podporovala, dokonca sa zúčastnila na jednom z jeho koncertov a povzbudzovala ho. Teraz už si zrejme na nepríjemnosti ani nespomenú a tešia sa z prvého dieťatka. Meno zatiaľ neprezradili.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie