Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Niekdajší Ken, dnes už Barbie Jessica Alves vybuchla ako nikdy! Zverejnila poriadne ostrý odkaz!
Zdielať na

Niekdajší Ken, dnes už Barbie Jessica Alves vybuchla ako nikdy! Zverejnila poriadne ostrý odkaz!

Zdroj: Instagram/JA

Mediálna celebrita Jessica Alves (38), predtým známa ako Rodrigo, sa ako žena predvádza na sociálnych sieťach už vyše dvoch rokov. Podstúpila množstvo plastických operácií, od pŕs až po vagínu, aby vyzerala žensky a sexy. Fotí sa v odvážnych pózach, oblečená v odhaľujúcich outfitoch. Aby si udržala záujem jej sledovateľov, musí vymýšľať čoraz dráždivejšie pózy a dá sa povedať, že neváha ukázať všetko. Podarilo sa jej preto získať veľkú sledovanosť, ale partnera, akého by chcela pre osobný život, doposiaľ nezískala. Zato kritikov a "hejterov" má viac ako dosť.

​Odkedy sa po plastikách stala ženou, tvrdí, že konečne našla vnútorný pokoj a je vo svojom tele šťastná. Zdá sa, že ani sebavedomie jej nechýba. Na svoje stokrát prefiltrované fotky je aj patrične hrdá. "Niekto sa narodí veľký, niekto veľkosť nadobudne, a niekomu veľkosť spadne do lona," pochválila sa počas jedného z fotení citátom z hry Williama Shakespeara Večer trojkráľový. Skutočne sa ale len veľmi ťažko dá uhádnuť, kam sa asi tak zaraďuje.

Nie všetky komentáre jej sledovateľov sú však pozitívne. Práve naopak. A to sa jej zjavne nepáči, no doteraz to dokázala ignorovať. Nevedno, kto jej čo teraz napísal, no evidentne Jessice praskli nervy a všetkým "hejterom" napísala tvrdý odkaz. "Toto je moje telo, môj chrám, moje pravidlá a umelecké dielo, ktoré zdokonalili úžasní lekári na celom svete. A napriek tomu ma veľmi odsudzujú anonymné profily, ktoré sa ma snažia urážať a ponižovať za moje osobné životné rozhodnutia," začala svoj príspevok.

Plastické operácie, ktoré Jessica tak miluje ju stáli aj mnohé zdravotné komplikácie.  Ešte ako Rodrigovi sa jej na nose rozvinula nekróza a ten sa začal rozpadávať:

"Musela som spravovať, moderovať a tiež blokovať komentáre k mojim fotografiám a bolo časovo náročné tráviť čas vymazávaním osôb, ktoré ma nepoznajú a pravdepodobne sa so mnou nikdy nestretli v reálnom živote. Väčšina komentárov je od žien, ktoré pravdepodobne žijú veľmi smutný život," vysvetľovala ďalej, že jej dá dosť práce, aby sa sekcia komentárov pod jej príspevkami nezvrhla. "Ak ma nemáte radi, nesledujte ma a nekomentujte moje príspevky alebo moje životné rozhodnutia. Mala som plastickú operáciu, tak čo? Keby ste mali peniaze, pevnú vôľu a odhodlanie zmeniť svoj život k lepšiemu, dokázali by ste to tiež," odkázala hejterom, či skôr hejterkám, ako tvrdí. O niekoľko hodín neskôr však brazílsko-britská celebrita svoje tvrdé slová prehodnotila a vymazala ich. Ponechala len všeobecný úvod "Toto je moje telo, môj chrám, moje pravidlá" a zakázala komentovanie. Škoda, jej odkaz predsa mal hlavu a pätu, ktovie prečo sa ho rozhodla zmazať.

Jessica bola nútená k niektorým jej príspevkom zablokovať komentáre, nestíhala totiž mazať tie negatívne:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie