Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nemá hanbu! Boráros mesiac po narodení dcérky vyrazil na dovolenku s MILENKOU!
Zdielať na

Nemá hanbu! Boráros mesiac po narodení dcérky vyrazil na dovolenku s MILENKOU!

Archívne video

Mamička iba mesiac a pol starej dcérky Zory, Monika Jákliová (28), bývalá snúbenica zápasníka MMA Gábora Borárosa (30), nevýchádza stále z údivu z jeho správania. Tesne po návrate z pôrodnice, kde sa jej narodilo ich prvé spoločné dieťatko, sa dozvedela o jeho nevere. To ju natoľko rozčúlilo, že sa s ním rozišla. "Gábor hľadal svoje šťastie niekde inde. Už ho nedokážem vnímať ako svojho partnera, ale ani ako zodpovedného otca malej dcérky," zverila sa na sociálnej sieti zradou partnera zasiahnutá Monika svojim sledovateľom. "Vybral si prostitútku, ktorá je s ním len pre peniaze, a dal jej prednosť pred krásnou dcérou, ktorú som mu porodila," povedala neskôr sklamane Expresu.

"Gábor zostane aj naďalej súčasťou života našej dcéry. Dieťa vždy potrebuje oboch rodičov, Ani v najhoršom sne by ma nenapadlo, že sa niečo také mohlo stať práve mne. Nikto nie je bez chyby, ani ja nie, ale toto som si nezaslúžila," posťažovala sa. Reakcie k obvineniu snúbenice prišla aj od populárneho zápasníka počas jeho rozhovoru pre českú súkromnú televíziu. Na priamu otázku odpovedal dosť tvrdo. "Na takéto p*čoviny nereagujem, nečítam to a je mi jedno, prečo a čo sa kde písalo. Všetko je v poriadku, podstúpil som operáciu, som zdravý, môžem pokračovať v tréningu," povedal, akoby sa nič zvláštne v jeho živote nedialo. 

Neskôr ale o tom, či bol Monike neverný povedal celkom ľahkovážne: "Niekedy áno, niekedy nie."  Nevedno čo sa snažil obhájiť slovami, že to vždy bola ale náhoda, nikoho vraj nehľadal. Zjavne sa len "potkol a bolo", ako ľudia vtipkovali v komentároch na sociálnych sieťach. S Monikou už naďalej bývať nechce. "Naďalej fungujeme ako rodičia, ale teraz si hľadám byt. Budem bývať sám. Ak budem šťastný a spokojný, tak bude dobre," vysvetlil celkom jasne, že jeho pohoda je hlavnou prioritou.

Gábor je známy najmä vo svete bojových umení, konkrétne v MMA a boxe: 

​Zrejme si chce Boráros naďalej užívať život slobodného muža bez záväzkov, ako to vidno aj z najnovších fotografií z luxusnej vily s terasou pri maďarskom Balatone. So svojimi priateľmi a údajne aj s novou milenkou sa zabávali pri nakrúcaní klipu, ktorý bude podľa všetkého veľmi divoký. "Je tam s ním aj nová priateľka," prezradil nemenovaný zdroj Expresu. Jeho bývalá snúbenica Monika má plné ruky práce okolo dcérky Zory, na ktorú zostala sama. "Jeho správanie ma veľmi ranilo. Ani netuší, ako teraz ubližuje svojej dcére," zverila sa sexi fitneska. "Najviac ma pobavilo, že vraj sme rodičia. Neviem, ako si to predstavuje, ale on nie je rodič. Nikdy nie je doma, a to ani po nociach," vyjadrila sa nedávno po Gáborovom vyznaní sa k rodičovstvu. Po tom všetkom nie je dôvod Monike neveriť, že Gábor nebude práve otec roka.

Gábor opustil rodinu iba mesiac po narodení jeho prvého dieťatka, dcérky Zory: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boráros Gábor (@boraros_gabor)

Nakrúcanie bolo poriadne divoké:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tankcsapda (@tankcsapda)

Súvisiace články

Najčítanejšie