Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slováček zúri: Dáda si nič nezaslúži! Zase v tom lieta!
Zdielať na

Slováček zúri: Dáda si nič nezaslúži! Zase v tom lieta!

Archívna reportáž

Prvotné nadšenie z návratu Felixa Slováčka (78) po sedemročnom mileneckom vzťahu s Luciou Gelemovou (39) k manželke Dagmar Patrasovej (66) už zjavne vyprcháva. Nedávno síce spravili spolu dvojakú oslavu, kde Dagmar slávila narodeniny a Felix krstil nový album, no oni si však svoju vzájomnú prítomnosť neužili, keďže boli zaneprázdnení starostlivosťou o hostí. Ale možno bolo za tým aj ich opätovné odcudzenie. Aspoň tak to vyzerá po slovách Slováčka, ktorý sa v nedeľu vrátil z medzinárodného festivalu San Remo Junior konajúcom sa v San Reme, kde slávil úspech. Manželku tam ale so sebou nezobral.

​Hneď po prílete do Prahy sa pochválil získaním delfína, čo je cena s názvom Gef Music Award za celoživotné dielo, píše portál Ahaonline. Dostal k nej aj certifikát, kde sa píše, že tento rok cenu získáva Česká republika, a to "brilantný český klarinetista, saxofonista, hudobný skladateľ a dirigent Felix Slováček“. Na ocenenie je veľmi pyšný a páčilo sa mu aj ako sa tam o neho postarali. "Mám z tej ceny naozaj radosť. Vážim si ju, boli tu ľudia z celého sveta," vyjadril sa s nadšením Slováček, ktorý tam už niekoľkokrát zasadal vo festivalovej porote. Tento rok mal ale samostatný koncert s veľkým orchestrom.

No doma to zrejme už tak ideálne nevníma, keďže pocítil potrebu si opäť raz verejny rypnúť do manželky. "Išiel som si prezrieť aj výklady a niečo som si kúpil. Dáde ale nič, teraz si to naozaj nezaslúži," s úškrnom na tvári poznamenal Felix. Prezradil hneď aj dôvod, prečo ju so sebou do San Rema nezobral. "To sa nedalo, aby šla se mnou. Už v tom zase lieta. Bola by to hanba. Veď ona ani nevie, kam som šiel,“ vysvetlil Felix, ktorý si však, ako sám priznáva, tiež veľmi rád vypije. Neraz pritom v podgurážení utrúsi nevhodné poznámky aj na svojich kolegov či známych, no azda to je v jeho prípade len príležitostné. 

Pozrite klip k veselému duetu Felixa a Dády z roku 1985 s názvom Ve tvé hře scházím já: 

Patrasová s alkoholizmom bojuje už roky, hoci sa zdalo, žeby mohlo nastať lepšie obdobie. Komunikácia s Dádou je ale vraj podľa Slováčka opäť nemožná. "Kedy toto obdobie zas prejde, neviem. Dúfam, že skoro,“ dodal. Je ale známe, že počas aféry s milenkou Gelemovou obaja radi zdôrazňovali alkoholizmus jeho manželky, čo obvykle pôsobí na závislého človeka kontraproduktívne. Navyše, ako sa nedávno vyjadril, po návrate z Talianska sa chce pozrieť na Gelemnovej výstavu a je vysoká šanca, že sa opäť stretnú. 

​To sa Dáde samozrejme nepáči."Toto je pre mňa veľmi zlá téma. Nevedela som o tom a po pravde ma to ani nezaujíma. Chcem povedať, že je to veľmi trápne," odpovedala znechutená Patrasová pre ŽivotvČesku.cz. Na rozdiel od Felixa, ktorý ju po návrate k nej donedávna iba ospevoval, ona bola o niečo zdržanlivejšia. Zrejme vie po štyridsaťročnom vzťahu s ním svoje. "Stále som na vážkach. Na tých sedem rokov, čo sa ťahal s tou pani, sa nedá len tak zabudnúť. Stále sa to vo mne bije. Viete, on je Felix obojživelník, ktorý sa prispôsobí všetkým situáciám, ale ja nie. Nie je to také ideálne, ako to vyzerá," prezradila herečka a možno aj preto sa nezrieka svojho talianskeho priateľa Vita, ktorý ju podržal v jej trápení s neverou manžela. Snáď je to len krátka kríza a Dáda svojich démonov porazí.

Dáda údajne opäť siahla po alkohole a Felix s ňou údajne nedokáže komunikovať:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie