Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hviezdna herečka poslala správu mužovi s penisom prišitým k ruke! TAKTO zareagoval!
Zdielať na

Hviezdna herečka poslala správu mužovi s penisom prišitým k ruke! TAKTO zareagoval!

Zdroj: instagram/KB + screenshot youtube

Na svete sa dejú mnohé priam neuveriteľné veci. Potvrdilo sa to aj v prípade Malcolma MacDonalda (47) z Norfolku. V dokumentárnom filme Muž s penisom na ruke, ktorý odvysielali minulý týždeň, vyrozprával Malcolm svoj životný príbeh, ktorý mnohých šokoval. Šesť rokov mal tento muž na predlaktí visiaci šesťcentimetrový prírastok penisu po tom, ako mu odpadol jeho skutočný. Stalo sa to v roku 2010 po tom, ako sa mu na zadku vytvoril absces. Dostal otravu krvi, pričom mu sčerneli prsty na rukách, nohách a penis. Našťastie prežil, ale strata mužskej pýchy ho, pochopiteľne, veľmi mrzela.

​Lekári sa rozhodli mu pomôcť, preto urobili naozaj nezvyčajný pokus. Ešte v roku 2015 mu dokázali vytvoriť šesťcentimetrový penis pomocou transplantátov kože z jeho zadku. Pre nedostatok kyslíka v krvi mu ho však museli dočasne transplantovať na predlaktie. Kvôli covidovej pandémie si ale musel počkať až do októbra 2021, kým mu penis opäť pripevnili na správne miesto. V novom dokumente MacDonald povedal: "Bola to deväťhodinová operácia. Prvé, čo som urobil, bolo, že som sa pozrel dolu a povedal som si: 'Ach, mám svoj deň. Tentoraz sa im to podarilo. Cítim sa opäť ako skutočný muž.'"

Zrejme dokument o tomto nezvyčajnom experimente zaujal aj hviezdnu herečku pochádzajúcu z Londýna, Kate Beckinsale (48), a preto Malcolmovi poslala správu, v ktorej mu zaželala všetko dobré. V príspevku na svojej stránke na Instagrame herečka uviedla: "Doslova hľadám správy, po ktorých sa mi nechce vyskočiť z okna."  Zrejme tým chcela poukázať na neutešenú dobu, v ktorej sa nachádzame. "Nestáva sa každý deň, aby ste videli muža s penisom na ruke. Samozrejme, že v tom vidím tú vtipnú stránku," dodala na vysvetlenie.  

Malcolmovi kvôli otrave krvi odpadla mužská pýcha, na ruke mu lekári vypestovali nový, no ide len o kožu a tkanivo vymodelované do tvaru penisu, nie o skutočný pohlavný úd:

"Jasné, že sa nechal nafotiť s jeho Vilkom visiacim spod rukávu. Cítim sa momentálne lepšie, Boh ti žehnaj, Malcolm," napísala herečka a niet pochýb, že to pre mechanika muselo byť obrovské prekvapenie. Obratom zareagoval na jej milé slová a ponúkol sa, že ju rád vezme na nočný záťah do mesta, ako prezradil pre denník The Sun. "Rád ju kedykoľvek vezmem von, aj zaplatím, ale bude musieť prísť do Thetfordu. Vyzerá ako milé dievča a je skvelé, že si pozrela môj príbeh a to, čím som si prešiel. Som opäť pripravený na randenie, tak prečo nie s ňou? Dokonca ju pozvem na pivo do miestnej pivárni," komentoval vtipne svoje predstavy, ako by sa mohol revanšovať sympatickej herečke, ktorá o nápadníkov rozhodne nemá núdzu.

Kate zdieľala nezvyčajných príbeh muža s penisom na ruke na Instagrame: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

Súvisiace články

Najčítanejšie