Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dcéra Hrušínského sa vyzliekla pre pánsky magazín! Rodičom to zatajila, TAKTO reagovali!
Zdielať na

Dcéra Hrušínského sa vyzliekla pre pánsky magazín! Rodičom to zatajila, TAKTO reagovali!

Zdroj: Instagram/KH

Tvorcovia najnovšieho českého filmu Pánsky klub hľadali nápad, ako spropagovať tento film o na erotike a sexe závislých mužoch. Tip padol na herečku Kristýnu Hrušínsku (37), ktorej s obavami navrhli, aby sa obnažila pre magazín Playboy. Dokonca za ňou s týmto nápadom prišiel osobne jej manžel, Matěj Balcar (31). A jej reakcia bola jasná.

​Hoci má dve deti a pomaličky sa blíži k štyridsiatke, Kristýna má stále nielen mladého ducha, ale aj telo. A tak sa okamžite rozhodla, píše portál Blesk. "Nezdráhala som sa vôbec. Veľmi ma to potešilo. Produkcia a môj manžel to najprv brali ako žart, žeby som mohla pózovať v Playboyi v rámci propagácie filmu. Ale keď videli moju reakciu, že ma to potešilo, chopili sa toho. Spoločne to dali do pohybu a vďaka tomu sa to podarilo," opísala kroky od nápadu k realizácii sympatická Kristýna Hrušínská.

Svojim slávnym rodičom herečke Miluške Šplechtovej (64) a hercovi zo slávneho klanu, Janovi Hrušínskému (66), sa o tom radšej vopred nezmienila. "Nechcela som sa o to podeliť ani s rodičmi, lebo keby sa čo len nejako zatvárili, znervóznilo by ma to," vysvetlila dôvod utajenia. Pred fotením držala špeciálnu diétu. "Obmedzila som spotrebu piva. Nedotkla som sa ho 14 dní a spľasla som," prekvapila vysmiata herečka. Za svoju postavu sa hanbiť nemusí, stará sa o ňu počas celého roka - každé ráno chodí pravidelne behať. Na dokonalých fotkách pre Playboy si to teraz môžu všetci overiť. Zrejme bola spokojná s výsledkom aj Kristýna, lebo po vydaní časopisu nenechala nič na náhodu a jeden výtlačok priniesla rovno svojmu otcovi.

Pozrite si upútavku na najnovšiu českú komédiu:

Iste bola zvedavá na jeho reakciu a chcela byť najmä prvá, kto mu ho ukáže. Našťastie to prijal v pohode. "Krásne fotografie, skvelý rozhovor a vynikajúca propagácia filmu Pánsky klub. Som na Kristínu hrdý," povedal Blesku s úsmevom na tvári Jan Hrušínský. Zdá sa, že mu to ako otcovi neprekáža, ba skôr lichotí. Nedokázal povedať, ktorá fotka dcéry sa mu páči najviac. "Kristýnu poznám odmalička a odmalička je to krásne dievča. Páči sa mi na všetkých fotografiách," vyhol sa konkrétnej odpovedi zjavne hrdý otec. Niet pochýb, že aj Kristýnina mama nemala problém - napokon, ich dcéra je už dosť "veľká", aby vedela posúdiť, či bolo jej rozhodnutie správne.

A aj po vyjdení magazínu rozhodnutie neoľutovala. "Myslím, že to bude reklama. Dokonca aj pre Divadlo Na Jezerce," usmievala sa pri odpovedi. Vo filme Pánsky klub si Kristýna zahrala úlohu terapeutky pre na erotike závislých mužov. Vďaka fotografiám tak mala príležitosť spropagovať nielen film, ale aj seba.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie