Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Príšerný návrat z dovolenky! Plačkovú zadržali na viedenskom letisku a MUSÍ vysvetľovať!
Zdielať na

Príšerný návrat z dovolenky! Plačkovú zadržali na viedenskom letisku a MUSÍ vysvetľovať!

Archívna reportáž

Zuzana Strausz Plačková sa aj s manželom vybrala stráviť dovolenku do slnkom zaliateho Turecka. Práve tam sa dozvedela radostnú správu, že prokurátor zrušil jej, aj jej manželovi Renému obvinenie v drogovej kauze, pre ktorú boli koncom septembra zadržaní. Dovolenka už nemohla byť dokonalejšia, keď zrazu prišiel tvrdý stret s realitou.

​Zuzanina "sláva" sa končí hranicami Slovenska. V Rakúsku o tejto škandalóznej celebritke a influencerke ani netušia, a tak si na letisku dovolili pochybovať o jej majetku. Ten totiž tradične okato predvádzala, tentokrát v podobe niekoľkých cinkajúcich zlatých náramkov. To sa colníkom ani trochu nepozdávalo a zjavne zapochybovali o ich pravosit, či azda skôr o ich legálnom nadobudnutí. 

Že nie je vždy ideálny byť neprehliadnuteľná si Zuzana overila na vlastnej koži. "Ideme z Turecka a na colnej kontrole nikoho nezastavili, iba mňa. Tentokrát skrz zlato, skrz náramky Cartier," ponosovala sa influencerka na smolu, ktorá ju na Schwechate postretla.

Pred pár dňami po zrušení obvinenia Zuzana nevedela nájsť slová:

​Musela strpieť hodnú chvíľu, kým colníci pripravili papiere a vysvetlili jej, čo od nej požadujú. "Budem im musieť poslať všetky moje doklady za Cartier, že som ich platila a kúpila vo Viedni. Tak toto som ešte nezažila," povedala vo videu rozčarovaná nastávajúca mamička. "Normálne si mám odfotiť faktúry do mobilu a mám ich tam mať, aby som sa preukázala," zverila sa Plačková so skutočne pomerne neobvyklou situáciou, keď treba dokazovať legálne vlastníctvo majetku.

"Ešte šťastie, že som ich nakupovala naozaj vo Viedni v Cartieri a tie doklady mám," povedala na záver Zuzana. Jej odkaz ale možno považovať za užitočné varovanie pre všetkých, aby doklady o kúpe drahších vecí a šperkov skutočne nikdy nevyhadzovali, lebo aj toto sa môže stať. 

Súvisiace články

Najčítanejšie