Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Je TOTO skutočný dôvod trápenia kňažnej Charlene?! Montuje sa do toho švagriná Caroline!
Zdielať na

Je TOTO skutočný dôvod trápenia kňažnej Charlene?! Montuje sa do toho švagriná Caroline!

Archívna reportáž

Zdalo by sa, že na dvore monackého paláca je radosť žiť. Týči sa nad Monackým kniežatstvom, kde všade panuje prepych a hojnosť. Žije tam snáď najviac bohatých ľudí na meter štvorcový na svete, k tomu takmer celoročné krásne počasie a bujná zeleň, čo viac si želať. Možno aj na toto sa dala nalákať mladá závodná plavkyňa Charlene Wittstock (44) z Juhoafrickej republiky, keď o ňu prejavil záujem sám princ Albert (64). Pre neho bola krásna, o vyše dvadsať rokov mladšia športovkyňa iste veľkým lákadlom. Na pekné ženy mal vždy veľkú slabosť a často si vyberal aj medzi exotickými kráskami. Jemná blondínka tomu celkom nezodpovedala, ale zas bola primeranejšia partia pre budúceho vládcu konzervatívnejšieho Monaka.

​Charlene súhlasila so vzťahom a užívali si idylku takmer až do ich svadby. Krátko pred vstupom do manželstva sa ale dozvedela o Albertovom ďalšom nemanželskom dieťati v Brazílii, po tom, čo priznal nemanželskú dcéru Jazmin Grace Grimaldi (30) a Alexandra Coste (18), nemanželského syna s bývalou letuškou z afrického Toga. Pre tú kúpil vilu na Azúrovom pobreží neďaleko Monaka a pravidelne ju vraj aj navštevoval a staral sa o syna. Vlani v lete ho uviedol do spoločnosti spolu s mamou na legendárnom monackom plese Červeného kríža. Charlene sa ho nemohla zúčastniť, keďže sa liečila zo záhadnej choroby v Juhoafrickej republike. Tam odišla niekoľko týždňov po tom, ako istá žena podala v Taliansku žalobu, v ktorej tvrdí, že princ Albert je otcom jej dcéry narodenej v roku 2006. Kňažná sa vrátila až v novembri, ale vzápätí odišla na doliečenie do Švajčiarska.

Od marca ju už opäť vidieť v Monaku, kde sa zúčastňuje oficiálnych podujatí spolu s manželom a deťmi. Žiadne nadšenie na jej tvári však nevidno. Práve naopak, iba bolesť a hlboký smútok. Povráva sa, že sa vrátila do Monaka údajne kvôli "mimoriadne dôvernej zmluve", ktorú pre ňu pripravil nespokojný Albert. Má jej za vykonávanie povinností po jeho boku dávať ročnú apanáž vo výške 12 miliónov eur, čo ale palác popiera. Ona by údajne chcela žiť vo Švajčiarsku a do Monaka by sa vracala len príležitostne. Jej deti Gabrielle a Jacquesa (7) by však chcela mať vždy pri sebe.

Pripomeňte si šťastnejšie momenty zo života Charlene a Alberta:

​To ale narazila na odpor Alberta, ako aj jeho staršej sestry, princeznej Caroline (65). Tá chce údajne dvojčatá vychovať ako následníkov monackého trónu, ako tvrdí zdroj z paláca. Možno trpí, že sa ako najstaršia z detí zosnulého vládcu Rainiera III., nestala jeho následníčkou ona, a tak sa aspoň naplno zapája do výchovy tých budúcich. Veľmi rada by však reprezentovala Monacké kniežatsvo namiesto Charlene, ktorú vraj nemá vôbec v obľube. Ešte šokujúcejšie je tvrdenie, že Caroline si vybojovala klauzu, podľa ktorej už nikdy nechce Charlene vidieť, písal magazín Voici.

"Charlene mala čas premýšľať o svojom živote a budúcnosti svojich detí. Uvedomila si, že život v Monaku je toxický nielen pre ňu, ale aj pre jej deti, ktoré vyrastajú pod najrôznejšími tlakmi - a Caroline ju nemôže nahradiť," povedal blízky kamarát Charlene pre SCMP. Informátor ďalej uviedol, že princ Albert s princeznou Charlene súhlasí, že je v Monaku pod tlakom, ale "je pravdepodobnejšie, že podporí Caroline. Chce mať svoje deti pod palcom a sledovať budúcnosť, ktorú pre ne chce." Pritom ani Caroline ani mladšia Stephanie nie sú vďaka ich škandálom s patnermi práve ideálnymi vzormi, aj keď tretíkrát vydatá Caroline, aktuálne za kontroverzného Ernsta Augusta Hannoverského, zachováva vždy dekórum a snaží sa rodine nerobiť hanbu. No zdá sa, že pre triesku v oku Charlene nevidí brvno v jej vlastnom...

Súvisiace články

Najčítanejšie