Zatiahnuté
14°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Bol to lov, žiadna náhoda! TOTO tvrdenie o Meghan jej skutočne nelichotí!
Zdielať na

Bol to lov, žiadna náhoda! TOTO tvrdenie o Meghan jej skutočne nelichotí!

Archívna reportáž

Neuveriteľných 25 rokov pozorovania a zhromažďovania informácií, rozhovory zo 120 zdrojmi a výsledok je poriadne výbušný. Redaktorka Tina Brown vie o kráľovskej rodine všetko a vďaka knihe Inside The House Of Windsor - The Truth And The Turmoil, teda Vnútri Windsorského domu - pravda a zmätok, sa to môžu dozvedieť všetci.

​​Brown nevynechala ani čas, keď na scénu vstúpila americká herečka Meghan Markle. Hoci ona sama tvrdí, že o kráľovskej rodine netušil nič, bol už dokázaný opak, keď sa našiel jej zošitok v mladosti plný výstrižkov o britskej monarchii. A rozhodne veľmi dobre vedela, kto je princ Harry.

Keď Meghan Markle po prvýkrát stretla princa Harryho, nevidela v ňom len potenciálneho milenca, ale aj "riešenie každého svojho problému". Vo veku 37 rokov bola ženou "hladnou po prestíži, šialene túžiacou po uznaní". Napriek siedmim rokom v americkom televíznom seriáli Suits - Kravaťáci,  jej nezaklopala na dvere žiadna veľká spoločnosť a neponúkala ani ďalšie herecké úlohy. Ale s Harrym by jej hviezda mohla stúpať. Brown opisuje, že Sussexovci boli "opití spoločnou fantáziou, že sú nástrojmi globálnej transformácie", a cituje poradcu, ktorý opisuje ich "vzájomnú závislosť od drámy". Podľa autorky, keď sa Meghan v lete 2016 zoznámila s Harrym, neúnavne sa snažila, aby ju brali vážne ako herečku, humanitárnu pracovníčku a tastemakerku.

Meghan to skúša na všetky strany:

​Producenti seriálu Suits ju skutočne milovali, pretože nikdy neodmietla príležitosť na promo. Požiadala publicistov, aby o nej "umiestnili články do britskej tlače", lobovala za menší prejav v OSN a založila lifestylový blog The Tig podľa vzoru hviezdy Gwyneth Paltrow, ktorý sa stal "ťahákom pre luxusné darčeky". Harry sa ocitol na križovatke, v spore s bratom Williamom, ktorý si podľa neho "privlastňoval tie najlepšie témy", ako je Afrika a ochrana prírody. A prišiel ešte aj rozchod s Cressidou Bonas.

​Zatiaľ čo Harry bol celý život obklopený ženami s modrou krvou, ako bola Cressida, nikdy predtým nestretol žiadnu  tak ambicióznu ako Meghan. Brown cituje svojho priateľa, ktorý tvrdí, že princ bol "v tranze" od chvíle, keď sa stretli v londýnskom Soho House v júli 2016. Keď si Meghan zaumienila, že niekoho dostane, vždy sa tak stalo. A bolo jasné, že princ nebude výnimka. Plán vyšiel - herečku teraz pozná celý svet, akurát, že celkom iným spôsobom, no to je zrejme vedľajšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie