Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tušil o tom?! Toma Cruisa prišla na premiéru podporiť bývalka, dajú to opäť dokopy?
Zdielať na

Tušil o tom?! Toma Cruisa prišla na premiéru podporiť bývalka, dajú to opäť dokopy?

Archívna reportáž

Po rozvode s Katie Holmes (43) v roku 2012, už nevstúpil herec Tom Cruise (59) oficiálne do žiadneho vzťahu. Minulý rok sa čosi povrávalo v súvislosti s britskou herečkou Hayley Atwell (40), ale odvtedy bolo ticho. Údajne sa mali v septembri rozísť. No teraz, keď sa objavila na londýnskej premiére hercovho nového filmu Top Gun: Maverick, ich vzťah vyvolal opäť otázky.

​Prísť na premiéru bývalého je nepochybne veľmi ústretové a priateľské. "Bola tam, aby ho podporila. Je to pre nich veľký krok," citoval britský denník The Sun svoj zdroj. S krásnou Londýnčankou Hayley sa Tom zoznámil pri nakrúcaní siedmej Misie: Impossible a začali spolu chodiť v roku 2020. 

No bok po boku s Hayley sa herec na premiére oficiálne neobjavil. Zdroje tvrdia, že jej rozhodnutie zúčastniť sa na hviezdami nabitom podujatí na londýnskom Leicester Square padlo na poslednú chvíľu. Zdroj prezradil, že po priateľskom rozchode je s Tomom opäť v pravidelnom kontakte. "V súčasnosti sa stretávajú. Veci vychladli, ale teraz sú opäť v kontakte a zdá sa, že sa opäť zbližujú," povedal nemenovaný zdroj.

Zdalo sa, že s Hayley to bude vážne:

"Bol to Tomov prvý vzťah po dlhšom čase a zdalo sa, že Hayley má veľmi rád. Takže nie je prekvapujúce, že veci možno nie sú tak ukončené, ako sa spočiatku zdalo. Trochu času stráveného oddelene všetko zmenilo a nakoniec ich to zblížilo," konštatoval zasvätenec. Tomova rastúca náklonnosť k Hayley bola údajne aj hlavným dôvodom jeho ochoty dlhodobo sa usadiť v Spojenom kráľovstve. Nakrúcanie Misie v Británii sa ale napokon komplikovalo z viacerých dôvodov, predovšetkým pre pandémiu. Pre jeho vzťah s herečkou to však bolo ideálne obdobie. "Lockdown a všetky ťažkosti, ktoré s tým súviseli, ich ešte viac zblížili a stali sa pomerne nerozlučnými," spomína zdroj. S koncom ich spoločného filmovania sa ale zároveň skončil aj ich vzťah No v ďalšej časti sa ale spolu opäť pracovne stretnú a ako vidieť, v súkromí sa už stretli.

​Tom Cruise na premiére vyjadril radosť z toho, že je opäť na červenom koberci. "Milujem to, čo robím, vždy ma to bavilo a teraz ma to baví ešte viac. Najmä po niekoľkých posledných rokoch je už len to, že sa koná takáto udalosť, výnimočné," povedal hviezdny herec. Premiéry sa zúčastnila aj Kate Middleton spolu s manželom princom Williamom. Cruise krásnej vojvodkyni oblečenej v čiernobielej róbe podal ruku, aby jej pomohol na ceste k jej miestu. Bolo vidieť, že aj u princa  Williama herec bodoval. Ten ukázal zmysel pre humor aj topánkami, na ktorých mal pripevnenú nášivku lietadla. Lietadlá a lietanie miluje. "Máme veľa spoločného. Obaja milujeme Anglicko a obaja sme letci, obaja milujeme lietanie," tvrdí hollywoodska hviezda a tak je film o letcoch rozhodne ideálnym styčným bodom. Už si len počkať, ako sa vyvinie Tomov vzťah s Hayley.

Pozrite si video z londýnskej premiéry:

Súvisiace články

Najčítanejšie