Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Fakt nemá čo na seba?! Herečka šla nakupovať v spodnej bielizni, jej vysvetlenie je absurdné!
Zdielať na

Fakt nemá čo na seba?! Herečka šla nakupovať v spodnej bielizni, jej vysvetlenie je absurdné!

Zdroj: instagram/JF

Americká herečka a modelka s talianskymi koreňmi Julia Fox (32) urobí snáď všetko preto, aby na seba upriamila pozornosť. Dokonca povedala, že aj jej krátke randenie s raperom Kanye Westom (44) malo význam iba preto, aby "mali ľudia o čom hovoriť" uprostred prebiehajúcej pandémie. Zverejňovanie ich romániku bolo vlastne jej "službou". Aj po ukončení vzťahu s nestabilným raperom však vzbudzuje naďalej pozornosť - najmä svojimi outfitmi. V poslednom čase sa rada oblieka do latexu, pričom modely z tohto odvážneho materálu musia byť čo najvýstrednejšie a veľa odhaľovať. Svojho času bola aj dokonca sama módnou návrhárkou s vlastnou značkou.

​Jeden z jej najnovších výstredných outfitov bol v nylonovom prevedení v divokej červenej a odhaľoval skutočne veľa. Obliekla si ho pri príležitosti premiéry filmu The Trainer, kde účinkuje. Zakrátko na to sa vybrala nakupovať do obchodu, kde náhodou nechýbali ani paparazzi, ktorí ju zvečnili v džínovom oversize saku doplnenom vysokými čižmičkami a taškou z rovnakého materiálu. Ale čo bolo iste na jej outfite najzaujímavejšie, pod sakom mala oblečenú iba spodnú bielizeň známej značky. Tým docielila, že skutočne vzbudila rozruch aj v diskusiách.

​Na hlasy kritikov ale kráska nedbá. Začiatkom tohto roka táto mama ročného synčeka prezradila, že si našla svoj osobný štýl uprostred hollywoodskeho tlaku. V jej reklamnom tíme ju pritom vraj stále upozorňovali, že trochu preháňa. "Je to príliš sexy. Je to príliš provokatívne. Je to príliš out," posťažovala sa a dodala, že sa od toho radšej oslobodila. "Jednoducho som si povedala, že kašlem na to, chcem vybočiť a nosiť šialené veci," rozhodla sa ako vidieť, darí sa jej to.

Pozrite si Juliu v kampani pre svetoznáme šperkárstvo:

Nápad vyjsť na nákup iba v spodnej bielizni je však aj pre prekvapivo konzervatívnu americkú verejnosť už príliš. "Pripravujem sa na apokalypsu," napísala k sérii fotografií zo svojho nákupu na Instagrame a dočkala sa. "Urobí čokoľvek, aby si ju niekto všimol", "Pardon, ale toto je smiešne", "Tá chce byť vidieť tak zúfalo, že zájde do obchodu polonahá", alebo "Toto je jednoducho trápne", komentovali jej outfit na Instagrame a nájdu sa aj tvrdšie vyjadrenia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ????? ??? (@juliafox)

Manžel Liv Tyler, športový agent Dave Gardner, napísal vtipnú poznámku: "Ach áno, keď ide Julia Fox nakupovať v spodnej bielizni, je to módna ikona. Ale keď pôjdem ja, viackráť ma tam nepustia." Samotná Julia nevidí vo výbere oblečenia problém. "Myslím si, že ak je to prijateľné na pláži, ľudia by to mali akceptovať kdekoľvek," odkázala všetkým, no jej porovnávanie plaviek a spodnej bielizne je do značnej miery absurdné. Ako pri všetkom, aj tu rozhoduje o vhodnosti oblečenia predsa situácia a miesto. No Julia vzbudila ostatné dni pozornosť aj niečím iným. Ako jedna z mála sa postavila na stranu Amber Heard v jej spore s Johnnym Deppom. nohých provokuje aj tým, že sa v súdnom spore Johnnyho Deppa a Amber Heard prikláňana jej stranu.

Súvisiace články

Najčítanejšie