Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Po roku randenia s každým, kto prejavil záujem, našla schudnutá herečka konečne LÁSKU!
Zdielať na

Po roku randenia s každým, kto prejavil záujem, našla schudnutá herečka konečne LÁSKU!

Zdroj: Instagram/RW

Schudla takmer 40 kíl, čím sa jej život od základov zmenil. Najmä preto, že Austrálčanka Rebel Wilson (42) už viac nebude hrávať v komédiách zúfalé "buchty", ale aj preto, že sa zlepšil jej zdravotný stav a v neposlednom rade - muži javia zrazu oveľa väčší záujem. Rebel sa rozhodla s tým nebojovať a rok dávala šancu v podstate každému.

​Rebel Wilson potvrdila, že je po vyše roku od rozchodu s miliardárom Jacobom Buschom konečne "šťastne vo vzťahu" píše portál HollywoodLife. Počas hosťovania v podcaste U Up? sa Rebel rozhovorila o tom, ako našla svojho nového vyvoleného po experimentálnom roku, keď "povedala áno každému", a nebránila sa ani zoznamovacím aplikáciám. 

"Teraz som šťastne zadaná," priznala bez toho, aby identifikovala, komu jej srdce patrí. "Zoznámila som sa s ním na  posedení u kamarátky. Obaja sme sa poznali najmenej 5 rokov a on si myslel, že si padneme do oka - a potom sme si aj padli do oka," opísala zaľúbená herečka moment, keď preskočila iskra. Myslí si, že "stretnutie s niekým z dôveryhodného zdroja" je lepšie, ako cez zoznamky s úplnými neznámymi. "Môžem im dôverovať, že sú tí, za ktorých sa vydávajú, čo sa z aplikácií nedá zistiť," pomenovala najväčšiu výhodu osobného kontaktu cez priateľov.

Pozrite si zostrih najznámajších filmov Rebel Wilson, vrátane najnovšieho:

Pokiaľ ide o "rok lásky", počas ktorého "nikomu nepovedala nie", Rebel uviedla, že to bola dobrá prax, pretože vo svete randenia je relatívne nová. "Zámerne som to tak chcela, aby som randila s množstvom ľudí a získala tieto skúsenosti, čo síce viem, že nie je normálne, ale naozaj mi to pomohlo zistiť, čo sa mi páči a čo nie," vysvetlila herečka svoje pohnútky. "Nikomu som nepovedala nie. Bola som na rande s miliardármi a potom aj s ľuďmi, ktorí nemali nič, bolo to celé spektrum ľudí," vysvetľovala Rebel a ostáva len dúfať, že bola taká otvorená len stretnutiam...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Cez zoznamky sa totiž človek stretne skutočne s kadekým. Herečka mala ale oproti bežným smrteľníkom jednu obrovskú výhodu. "Poslednú osobu, s ktorou som si vyšla cez zoznamku som nechala preveriť FBI a v jej minulosti bolo skutočne niečo - obvinenie z napadnutia," priznala Rebel v podcaste, čím ale zrejme jej kontakt z FBI veľmi nepotešila. Nie je zrejme v náplni ich práci lustrovať pre rozmarné herečky ich zoznamkové objavy. Nuž ale, ak si dala preveriť aj súčasného priateľa, zrejme obstál. Kiežby sa Rebel podarilo splniť jej najväčší sen o materstve, ako to pred časom odhalila. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie