Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ďalšie celebritné bábo na ceste! LEN tri mesiace po tom, čo seriálová hviezda priznala vzťah!
Zdielať na

Ďalšie celebritné bábo na ceste! LEN tri mesiace po tom, čo seriálová hviezda priznala vzťah!

Archívna reportáž

Hviezda rodinnej reality šou Osbournovci, dcéra legendárneho Ozzyho, 37-ročná Kelly Osbourne, sa stane po prvýkrát mamou. Dieťa čaká s jej pomerne čerstvou láskou, Sidom Wilsonom.

"Viem, že som bola posledných pár mesiacov veľmi ticho, tak som si povedala, že sa s vami všetkými podelím o dôvod," napísala 37-ročná bývalá hviezda seriálu Osbournovci na Instagram k selfie s fotografiou z ultrazvuku. "Som nadmieru šťastná, že môžem oznámiť, že sa stanem mamou. Povedať, že som šťastná, nie je celkom výstižné. Som nadšená!" dala priechod emóciám pre ten najkrajší dôvod.

Vzťah s muzikantom Sidom pritom potvrdili len pred tromi mesiacmi. No ani náhodou to nie je čerstvá známosť. "Po 23 rokoch priateľstva nemôžem uveriť tomu, kde sme skončili," napísala hviezda reality šou vo februári k fotke na Instagrame. "Si môj najlepší priateľ, moja spriaznená duša a som do teba tak hlboko zamilovaná Sidney George Wilson," vyznala lásku priateľovi a už aj nastávajúcemu oteckovi. Štyridsaťpäťročný člen skupiny Slipknot sa o novinku podelil po pár dňoch, keď zverejnil záber z ultrazvuku.

Kelly sa za ostatné roky zmenila na nepoznanie, no stále nad ňou visel aj démon drogovej závislosti. To je snáď už definitívne minulosť:

Kelly Osbourne nie je jedinou členkou slávnej rodiny, ktorá tento rok privíta dieťatko. V marci jej brat Jack Osbourne svojim sledovateľom na Instagrame oznámil, že so snúbenicou Aree Gearhart čakajú svoje prvé spoločné dieťa. Tridsaťšesťročný Jack už má s bývalou manželkou Lisou Stelly desaťročnú Pearl, šesťročného Andyho a štvorročnú Minnie. Ich slávny otec Ozzy sa tak stane tento rok už päťnásobným dedkom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

Súvisiace články

Najčítanejšie