Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Neuveriteľná reakcia! Leoš zverejnil video s dcérkou, bábo ockovi ODPOVEDÁ!
Zdielať na

Neuveriteľná reakcia! Leoš zverejnil video s dcérkou, bábo ockovi ODPOVEDÁ!

Archívna reportáž

Populárny pár Leoš Mareš (45) a jeho druhá manželka Monika (41) sa po pár rokoch čakania na potomka v marci konečne dočkal. Rozkošné dievčatko, ktorému dali meno Alex, je iste ich splneným snom. Už to vyzeralo na vážnu krízu v ich vzťahu a bolo treba aj zásach aj psychoterapeuta, keď sa odrazu všetko zmenilo k dobrému ako švihnutím čarovného prútika. Stačilo zistiť, že je Monika tehotná. Dieťatko sa s príchodom na svet veľmi neponáhľalo, narodilo sa pár dní po termíne a kvôli pandemickým opatreniam nemohol byť Leoš pri tom.

​Do svojho náručia si mohol svoj poklad zobrať až na štvrtý deň po narodení, ale odvtedy sa snaží byť s dcérkou čo najčastejšie. Pravidelne zdieľa jeho radosť z malej Alex na Instagrame. Fotky či videá sú naozaj veľmi dojemné, na tom si dáva pyšný otecko naozaj veľmi záležať. S Alex si nahrádza zrejme to, čo si dostatočne kvôli zaneprázdneniu neužil so staršími deťmi, synmi Matějom (13) a Jakubom (16) z prvého manželstva. Vtedy svojimi výstrednosťami zabával verejnosť a na rodinný život mu zostávalo iba málo času. Aj preto sa mu vzťah s prvou manželkou Monikou (46) rozpadol.

Vekom Leoš dozrel, a tak už uprednostňuje rodinu pred spoločenským životom a prácou, aj keď nechce celkom zanedbať svojich fanúšikov, a tak stále organizuje aj svoju megašou Staré pecky. Je to len niečo vyše týždňa od tej poslednej šou, keď na druhý deň zverejnil Leoš dokonalú fotku s dcérkou: "Dnes sa mi vstávalo jednoducho krásne". Láska k nej azda dokáže zatieniť aj radosť z vydarenej šou.

Monika a Leoš sa skutočne našli:

​No najnovšie video, ktoré zdieľal Mareš na Instagrame ale snáď prekonalo všetko ostatné, čo mohli vidieť jeho sledovatelia doteraz. "Desať týždňov šťastia," okomentoval stručne ale výstižne videjko šťastný Leoš. Malá Alex vo videjku živo komunikuje s nadšeným oteckom. Je nesmierne rozkošná, keď sa na neho smeje, zatiaľ čo jej ocko všeličo rozpráva, spieva a žartuje. No najdokonalejšia je jej reakcia, keď v snahe o komunikáciu aj sama vydáva zvuky, ktorými otecka napodobňuje. Vyzerá, ako keby medzi sebou viedli seriózny rozhovor. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Zo šťastia Maršovcov sa veľmi tešia aj ich fanúšikovia, ako to vidieť aj z ich komentárov. Nechýbajú srdiečka od Rytmusa, Verešovej, Bagárovej či Pagáčovej a tisíce ďalších. Všetci sa zhodujú, že Leoš ukázal stelesnenú lásku, akú len môže bábo cítiť k svojim najbližším. O tom, ako to cítia jeho rodičia, ani nehovoriac.

Súvisiace články

Najčítanejšie