Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Patrasová nabúrala, odmietla fúkať a napokon po metroch potácania aj spadla!
Zdielať na

Patrasová nabúrala, odmietla fúkať a napokon po metroch potácania aj spadla!

Zdroj: Aktu.cz

Už to vyzeralo s herečkou Dagmar Patrasovou (66) ako tak nádejne, že s návratom neverného manžela prestane piť, ale zjavne sa tak nestalo. Nedávno na to začal upozorňovať sám Felix Slováček (79), ktorý má práve za sebou veľkú oslavu narodenín. A práve manželka sa mu v pondelok postarala o asi najnepríjemnejší darček.

​Je zvláštne, že bol Felix Slováček ochotný sadnúť si v deň jeho narodenín do auta, ktoré mala riadiť Dáda. Rovnako nie je pochopiteľné, že jej to vôbec dovolil. Podľa videa, ktoré zverejnil portál Aktu.cz bola totiž zjavne pod vplyvom alkoholu. A nasvedčuje tomu aj fakt, že sa po nehode, ktorú zapríčinila, odmietla podrobiť dychovej skúške. Hovorca pražskej polície Jan Daněk nehodu pre ŽivotvČesku povedal: "Hlásenie sme dostali okolo 14.45 hod. Oznamovateľ uviedol, že na Benešovskej ulici došlo k dopravnej nehode, pri ktorej podľa jeho slov vodička narazila do iného stojaceho auta a následne do betónovej zábrany. Vodička sa na mieste odmietol podrobiť dychovej skúške."

Dagmar, ktorá mala neďaleko tohto istého miesta podobnú nehodu už v roku 2018, namerali vtedy v dychovej skúške 2,5 promile alkoholu, ale o vodičský preukaz celkom neprišla. Teraz by sa tomu už zrejme nevyhla. "Zatiaľ nemám informácie o tom, či polícia na mieste zadržala vodičský preukaz," povedal hovorca Daněk. Tak či onak z tejto nehody Patrasová iste nevyjde celkom beztrestne. "Vodičovi, ktorý sa odmietne podrobiť dychovej skúške, hrozí pokuta od 25 000 do 50 000 Kč, zákaz šoférovania na jeden až dva roky a sedem bodov. Ak bol takýto vodič pod vplyvom alkoholu do takej miery, že to bolo na prvý pohľad zrejmé, nemusí sa vyhnúť ani odsúdeniu za trestný čin," načrtol situáciu dopravný právnik Tomáš Maxa.

Pozrite si Dádu a Felixa v ich zlatých časoch:

Na mieste ostal nehodu riešiť Felix, ktorý počkal aj na odťahovku. Dagmar sa zatiaľ pobrala domov. Pár desiatok metrov prešla pešo, no jej chôdza celkom jasne nasvedčovala tomu, že niečo nie je v poriadku. Kráčala neisto,  občas sa zapotácala a tesne pri bráne svojho domu dokonca spadla na zem a chvíľku tam bezprizorne ostala sedieť. Nie je to naozaj žiaden pekný pohľad na kedysi jednu z najkrajších a najžiadanejších žien Česka. V jej prospech by do istej miery mohlo hrať, že bola v šoku po nehode, no je to skutočne len málo pravdepodobné. To je už ale vec vyšetrovateľov. Video si môžete pozrieť TU. 

​O vyjadrenie sa k incidentu požiadali priamo Patrasovú z eXtra.cz. "Nechcem sa k ničomu vyjadrovať," prišla odpoveď cez WhatsApp podpísaná údajne manažérom Václavom. Na to jej odpísali, že by očakávali, že sa po minulej skúsenosti dostatočne poučila. "Nebuďte drzý! Čo je vás do toho?! Už mi nepíšte. Nemám na vás náladu," zareagovala v ženskom rode, no opäť s podpisom Václav. Jej manžel bol z celej situácie zjavne poriadne mrzutý. "Čo stále všetci máte s tou nehodou? Ja som neriadil a aj tak k tomu teraz nič viac povedať nemôžem. Manželka je v každom prípade v poriadku, nič sa jej nestalo," odpovedal v telefóne v rozrušnom stave z miesta udalosti a rýchlo zložil. Takýto darček na narodeniny iste nečakal. Bude mať s Dádou o čom premýšľať, najmä, keď jej vezmú vodičák, keďže sa už pri minulej nehode netajila, že to by pre ňu bolo nepredstaviteľné.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie