Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
TOTO je Cibulkovej silvestrovský outfit! Sexi a blýskavý až oči prechádzajú!
Zdielať na

TOTO je Cibulkovej silvestrovský outfit! Sexi a blýskavý až oči prechádzajú!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková sa za ostatné dva roky, čo ukončila profesionálnu tenisotvú kariéru, pomaly ale isto pretransformovala na módnu ikonu a influencerku. Treba ale dodať, že sa neteší obľube úplne u všetkých nepochybne aj preto, ako okato predvádza svoje tučné konto a čo všetko si môže dovoliť. Ruka v ruke s tým ale potom musí rátať aj s negatívnymi reakciami verejnosti.

Naša historicky najúspešnejšia tenistka, 32-ročná Dominika Cibulková, už ľuďom neraz poriadne dvihla mandle. Kožuch z "opice", okázalé dovolenky, aj v časoch pandémie, a v neposlednom rade asi najväčším prešľapom bolo v januári jej neoprávnené zaočkovanie proti koronavírusu. Niet potom divu, že mnohým leží v žalúdku a veľmi sa tešia z každej príležitosti kopnúť si do nej.

Dominika Cibulková má dostatočné sebavedomie na to, aby jej nijako netrhalo žily, čo si nej ľudia myslia, ani čo hovoria či píšu na sociálnych sieťach. V poslednej dobe to bola najmä jej postava, pre ktorú sa mnohí neštítili robiť si z Dominiky posmech. 

Je známa vec, že má rada extravaganciu a nebojí sa skúšať poriadne odvážne modely:

​Cibulkovú to rozhodne neobralo o chuť skúšať odvážne modely. A inak to nebude ani na Silvestra. "Máte už pripravený svoj novoročný outfit? Pretože ja áno," napísala Dominika k fotke, kde je skutočne veľmi sexi. Silvestrovskú oslavu berie zjavne veľmi vážne, zdá sa, že mala prípravu v plnej paráde. Profi mejkap aj účes, aby dokonalo ladili k outfitu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Dominika sa chystá doslova zažiariť, jej outfit je z holografickej látky a spočíva z troch kúskov. Blejzer, voľné nohavice a podprsenka - Cibulková opäť ukazuje to, čo je na jej postave najvypracovanejšie - ploché bruško. Súdiac podľa komentárov pod jej príspevkom zožne už zajtra poriadny úspech, všetci sa zhodli, že jej to nesmierne svedčí. Toto je zrejme štýl, ktorým by sa mala uberať, nie sieťované šaty, za ktoré ju mnohí ľudia zvozili pod čiernu zem.

Súvisiace články

Najčítanejšie