Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ďalšie rozkošné vianočné bruško! Rozrastie aj rodinka Šafářovej a Plekanca!
Zdielať na

Ďalšie rozkošné vianočné bruško! Rozrastie aj rodinka Šafářovej a Plekanca!

Archívna reportáž

Od začiatku, keď sa pred zhruba 2,5 rokmi prevalilo, že hokejista Tomáš Plekanec (39) a plekatenistka Lucie Šafařová tvoria pár, bolo jasné, že si spolu veľmi rozumejú, iste aj preto, že boli obaja profi športovci. V prípade Lucie Vondráčkovej (41) boli medzi hokejistom a umelkyňou čoraz priepastnejšie rozdiely v prístupe k životu a manželstvu. Úspešná tenistka sa ukázala aj po čase ako skvelá partnerka pre hviezdu NHL a svoj vzťah sa rozhodli spečatiť v septembri manželstvom. Ešte predtým si skúsili ako im to pôjde ako rodičom dcérky Leontínky, a ako sa ukazuje, idú do toho opäť.

Na tvárach oboch úspešných športovcov, tenistky Lucie Šafařovej a hokejistu Tomáša Plekanca, sa ukazuje vždy široký úsmev, keď sú spolu. Je vidieť, že si dobre rozumejú a aj slávny hokejista, povestný svojou uzavretosťou, sa zrejme pod vplyvom večne optimisticky naladenej tenistky zmenil a úsmevmi nešetrí už ani on. Veľmi rýchlo po začiatku ich vzťahu sa stali rodičmi malej Leontínky (2) a nebránili sa ani ďalšiemu dieťatku.

Iba pred pred pár týždňami Lucia trochu zahmlievala pravdu, o ktorej už zrejme vedela. "Dokážeme si predstaviť, že by sme spolu mali ešte druhé dieťa. Mám rada veľkú rodinu, tak uvidíme," odpovedala s úsmevom tenistka na otázku o ďalšom potomkovi. "Dieťaťu by sme sa nebránili, ale nemôžem povedať, že ho plánujeme. Nechávame to do veľkej miery na prírodu a nechávame to plynúť. Takže určite neplánujeme, ale zároveň sa tomu nebránime," zahmlievala o stošesť. Podobne zavádzal aj Tomáš, keď sa krátko pred vstupom do manželstva v rozhovore tváril, že nevie, kedy sa sobáš s Luciou uskutoční. Je pritom isté, že keď manželstvo uzatvárali, Lucie už vedela, že je tehotná.

Šafářová a Plekanec o sebe prezradili toto v jednom z rozhovorov:

Ich dcérka nedávno oslávila s rodičmi druhé narodeniny a Lucie zdieľala na Instagrame jej fotografiu, ku ktorej pripísala: "Dnes sú to 2 roky, čo nám vstúpila do života! Ukázala mi, čo je to naozaj milovať a aké je najväčšie šťastie v živote. Ďakujem za každý deň, ktorý ťa máme. Často je to jazda o nervy, nikdy sa nenudíme a často sa smejeme! Teším sa na ďalšie dobrodružstvo, ktoré nám život prinesie". Sympatická tenistka tým akoby čosi jemne naznačovala, že sa čosi podobné onedlho zopakuje ešte raz.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Ale na spoločnej rodinnej fotografii pri stromčeku bolo celkom jasné, že Lucie už chcela svetu ukázať tehotenské bruško, ktoré vyzerá byť aspoň na šiesty mesiac. Tomáš a Lucie oznámili šťastnú novinu svojim fanúšikom a sledovateľom na sociálnych sieťach na Štedrý deň. "Krásné Vianoce a sviatky vám všetkým! Nech sú pokojné, plné lásky a splnených želaní! My máme na ceste jeden malý darček a všetci sa naň veľmi tešíme na budúci rok!" napísala Lucie s emotikonom srdca. "U nás tie ďalšie budú o niečo bláznivejšie! #4 na ceste," o niečo prozaickejšie pripísal k želaniu veselých Vianoc na Instagram Tomáš a aj z fotky je zrejmé, že pohoda a láska sa dá u Plekancovcov priam krájať.

Súvisiace články

Najčítanejšie