Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
To budú horúce Vianoce! Snúbenec Britney priznal, ČO od neho speváčka chce!
Zdielať na
Hudba

To budú horúce Vianoce! Snúbenec Britney priznal, ČO od neho speváčka chce!

Archívna reportáž

Pre popovú spevácku hviezdu Britney Spears (40) sú tieto Vianoce mimoriadne. Konečne ju súd oslobodil spod "nadvlády" poručníkov a môže si užívať život ako slobodný človek. Pre roky utláčanú ženu je teraz jej najväčším snom stať sa po tretíkrát mamou. Priala by si veľmi dievčatko, keďže už má dvoch synov. Jej snúbenec Sam Asghari (27) sa zrejme rád podriadi jej želaniu.

Problematická spevácka hviezda Britney Spears si vo svojom živote vzhľadom na jej vek toho užila aj zažila ne úrekom. Posledných trinásť rokov bola pod dohľadom svojho despotického otca a bez jeho súhlasu nemohla urobiťtakmer nič. Tomu je už koniec aj vďaka obrovskej podpore jej verných fanúšikov. Konečný oslobodzujúci verdikt vyniesol v novembri súd v Los Angeles. Odvtedy si môže dopriať všetko, po čom túži na základe vlastného rozhodnutia. Zdá sa, že je pre ňu teraz prvoradé, aby si splnila svoj sen o ďalšom materstve.

V pláne má Britney aj sobáš so svojim snúbencom iránskeho pôvodu, Samom Asgharim. Na svadobných šatách sa už vraj pracuje. "Chcela by som sa postupne posúvať dopredu a chcem niečo uskutočniť. Chcem sa môcť vydať a mať dieťa," povedala Britney počas svojej virtuálnej výpovede sudkyni losangeleského vyššieho súdu ešte v júni. Krátko po jej definitívnom oslobodení verdiktom súdu z 12. novembra napísala na Instagram svoje tajné želanie. Pod čiernobielu fotku nôh dospelej ženy a dieťaťa stojaceho na špičkách pripísala: "Rozmýšľam o ďalšom dieťati! Som zvedavá, či je toto dievčatko," dodala akoby komentujúc fotku, no fanúšikovia v tom mali jasno. 

Koniec septembra môže Britney oslavovať ako druhé narodenie:

​Jej mladý priateľ sa zrejme s jej želaním stotožňuje. Keď pred pár dňami opúšťal posilňovňu v Beverly Hills, odpovedal na otázku reportérov TMZ.com, aké plány majú s Britney na Vianoce, jednoznačne, hoci aj trochu s pikantným podtónom: "Pracovať na dieťati. A to veľa." Spolu s Britney randia už nejaký čas, dokonca sa stihli po jej zbavení sa opatrovníka už aj zasnúbiť. Pre pomerne neznámeho mladého muža iránskeho pôvodu bola spevácka hviezda napriek jej problémom iste veľká životná príležitosť. Blysol sa v jej klipe a prekočenú iskru sa poekúšali hasiť. Treba len veriť, že Sam Asghari to s Britney myslí naozaj úprimne.

Sam prejavuje Britney lásku a uznanie aj verejne:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sam Asghari (@samasghari)

Britney je už mamou dvoch synov, Jaydena Jamesa (16) a Seana Prestona (15), ktorých ma s tanečníkom Kevinom Federlineom. "Moje deti sú vždy na prvom mieste. Som šťastná, že s nimi môžem prežívať všetky životné dobrodružstvá," napísala v septembri speváčka na sociálnej sieti pri príležitosti ich narodenin."Moji chlapci mali minulý týždeň narodeniny a, žiaľ, dospievajú a chcú robiť svoje vlastné veci. Šialene ma to vytáča, pretože sú takí vysokí a ježiši, oni stále rastú! Minulý týždeň šli v obleku na tanečnú a ja som dva dni preplakala! Je to šialené! A dievčatá sa pripravte, lebo moji chlapci sú takí fešáci," napísala nadšená a milujúca mama. Niet pochýb, že tretie dieťa by si chcela skutočne užiť, čo sa jej pre psychické problémy pri synoch nepodarilo. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie