Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Konečne ju ukázali! Prvá FOTKA dcérky Meghan a Harryho!
Zdielať na

Konečne ju ukázali! Prvá FOTKA dcérky Meghan a Harryho!

Archívna reportáž

Radostná správa o narodení dcérky vojvodov zo Sussexu mnohých potešila, no že trvalo pol roka, kým ju svetu ukážu mnohých prekvapilo, až rozhorčilo. Dievčatko prišlo na svet presne dva roky a mesiac po narodení jej brata Archieho, presne 4. júna 2021. No kým chlapčeka ukázali svetu krátko po narodení, Lilibet Diane dopriali luxus pol roka v úplnom "utajení".

Ak by Meghan (39) a Harry (36) ostali na svojich funkciách v rámci britskej kráľovskej rodiny, ani náhodou by nemohli svojho potomka ukrývať pred svetom dlhšie, ako je tradičné. V monarchii je to obvykle ešte v pôrodnici, keď sa čerstvá mamička ukáže s bábätkom, ako to vždy spravila aj Kate. No najneskôr do mesiaca sú vždy vonku aj profesionálne fotky, portréty rodiny s bábätkom. 

To absolvovali pri Archiem aj Harry s Meghan a boli to skutočne prekrásne fotky. No zrejme nemali chuť si niečo podobné zopakovať, napokon, aj samotné tehotenstvo tajili dosť dlho. Tam ale mohol byť príčinou aj strach, aby sa nezopakovala smtuná skúsenosť vojvodkyne so stratou bábätka, čo sa stalo pri tehotenstve zhruba rok a pol po narodení Archieho.

​Dnes už je jasné, že nič podobné sa, našťastie nestalo a rodinka je už kompletná, ako sa po narodení vyjadril Harry, ktorý celkom jednoznačne povedal, že dve deti sú, aj vzhľadom k ekologickej stope, ktorú každý človek zanecháva, tak akurát. A Vianoce uznali za ten správny čas, aby sa svojím dievčatkom konečne aj pochválili.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alexi Lubomirski (@alexilubomirski)

"Tento rok sme privítali na svete našu dcérku Lilibet. Archie z nás spravil mamu a ocka, Lilibet z nás spravila rodinu," napísali ku veselému, neformálnemu portrétu štvorice svorne oblečenej v rifliach, okrem malej princezničky. Ako je zjavné, Archie je už totálne hrdzavý po otcovi, no zdá sa, že aj Lili má zatiaľ tento odtieň vláskov. Fotku zdieľal jej autor, vychytený fotograf celebrít, Alexi Lubomirsky. Vojvodovia ju zatiaľ nikde online nezverejnili, je ale súčasťou vianočného pozdravu, ktorý poslali rôznym organizáciám, prevaže charitatívneho rázu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie