Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vianoce bez Macha?! Šokujúce správy o plánoch Bagárovej partnera!
Zdielať na

Vianoce bez Macha?! Šokujúce správy o plánoch Bagárovej partnera!

Archívna reportáž

Populárna česká speváčka Monika Bagárová (27) to vo svojom partnerskom vzťahu s bojovníkom MMA Makhmudom Muradovom (31) nemá rozhodne jednoduché. Väčšiu časť z roka ho nemala pri sebe kvôli jeho aktivitám v zahraničí a najmä v jeho rodnom Uzbekistane a je možné, že s ním nebude ani na Vianoce, pokiaľ za ním neodletí ona. Už aj kvôli ich spoločnej dcérke Ruminke (1) by azda bolo dobré, aby sa spolu tešili z darčekov a vzájomnej prítomnosti.

Posledné mesiace sa čoraz častejšie objavujú na verejnosti špekulácie, že Monika Bagárová a Makhmud Muradov už netvoria pár. Obaja však donedávna na sociálnych sieťach a pre médiá tvrdili, že sú to len fámy a že sú a chcú byť spolu. "Nerozišli sme sa. Aj keď na našich instagramoch nevidíte náš spoločný život, naše spoločné chvíle, ako to bolo u mňa skôr zvykom, z určitých dôvodov som sa rozhodla to trochu obmedziť. Stále sme rodina," povedala Bagárová pred časom pre Super.cz. Jej slzičky pred pár dňami pri sledovaní piesne Láska so slovami "máš ju, keď ju nemáš" od Marcela Palondera, svedčia skôr o tom, že prežíva vo vzťahu to nie je ideálne a Mach jej chýba.

Aj keď sa Makhmud nedávno po dlhom čase pochválil na Instagrame fotkou svojej rozkošnej dcérky Ruminky a pripísal k nej dve jasne hovoriace slová "Moja princezná", hrozí, že za ňou do Prahy na Vianoce nepriletí. V Uzbekistane má veľa práce na svojich ambicióznych projektoch a plánoch. Niečo o tom prezradil jeho dlhoročný tréner a žijúca legenda bojových umení Petr Kníže. "Má tam obchodné aktivity, pripravuje ďalší turnaj, zdá sa, že všetko smeruje týmto smerom tam hore. Momentálne je tam takým idolom, má tam všetko, čo potrebuje. Má ten obdiv, je pomerne dobre zabezpečený z vyšších kruhov, spolupracuje so synom prezidenta, kam to chce dotiahnuť vyššie? Môže byť prezidentom," prekvapivo vysvetlil v rozhovore s Ondřejom Nemcom v relácii Fight Cast One, píše portál Expres.cz

Pozrite si duet Moniky s kolegom Petrom Bendigom s názvom Viva La Vida: 

"Úprimne mi to pripadá, že to smeruje do tej politiky. Nejakú dobu bude ešte športovať, nemyslím si, že to bude tak dlho, ako to robím ja. Ešte pár zápasov sa asi dočkáme, ale vzhľadom na to, ako sa u neho vyvíja situácia, že má rozbehnutý biznis, ktorý nejde ani tak ľahko zastaviť, bude nútený tam byť častejšie a častejšie," domnieva sa Muradov tréner, ktorý by ho mal za tie roky, čo ho trénoval, dobre poznať. "Teraz na neho nemám taký vplyv, aký by som chcel mať," priznal sa legendárny bojovník s prezývkou Monster, ktorý sa ešte ani vo veku 44 rokov nevzdáva zápasov v ringu. 

Mach bude pravdepodobne tráviť sviatky mimo Českej republiky, v rodnom Uzbekistane bez Moniky a dcérky Rumie, avšak bližšie pri svojej mame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Sám Makhmud Muradov sa prednedávnom pochválil svojim veľkým úspechom na sociálnej sieti."Naša organizácia podpísala dlhodobú zmluvu s televíznym kanálom UzReport. Odteraz budú všetky zápasy našej organizácie vysielané na tomto televíznom kanáli v priamom prenose," nadšene komentoval významnú novinu. Podľa všetkého s najväčšou pravdepodobnosťou bude Muradov v Uzbekistane tráviť ešte viac času ako doteraz. V Českej republike také šance stať sa jednou z najvýznamnejších osobností krajiny, iste nemá. A to ani v biznise, tobôž v politike. Napokon, nie je ani jej občanom. Monika Bagárová si bude musieť zrejme rozmyslieť, pokiaľ už nie je neskoro, či sa za ním nepresťahuje. Je zaujímavé, prečo sa ceste tam zatiaľ vyhýba, zdôvodňuje to jednak covidom, ale aj tým, že Rumia je ešte maličká. Vnučku naživo nevideli ani Machovi rodičia. No zdá sa, že ak má mať tento vzťah budúcnosť, bude to skôr v Uzbekistane, ako v Česku. A to by bola pre Monika ťažká voľba.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie