Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ben Cristovao zahmlieva o súkromí: Lásku cez internet vyznávať nebudem!
Zdielať na
Hudba

Ben Cristovao zahmlieva o súkromí: Lásku cez internet vyznávať nebudem!

Archívne video

Už v dobe, keď sa dostal neznámy mladík Ben Cristovao (34)  do finále speváckej súťaže, bolo jasné, že si získal srdcia mnohých divákov. Aj keď nevyhral, zaujal svojou osobitosťou a svojich verných fanúšikov má dodnes vo veľmi hojnom počte. Radí sa aj medzi najúspešnejších influencerov v Česku a nepochybne aj medzi najžiadenejších slobodných mládencov.

Jedinečnosť prejavu Bena Cristovaa v rámci jeho pôsobenia v českom šoubiznise ho zaraďuje medzi najúspešnejších hudobných interpretov mladej generácie. Do svojej tvorby zaraďuje najmodernejšie svetové trendy. K tomu si dá veľmi záležať aj na svojich outfitoch, spôsobe života aj životosprávy. Zrejme aj vďaka svojej mame, ktorá je údajne veľmi zbehlá v PR a marketingu, sa naučil ako upútať a udržiavať si potrebnú pozornosť. Zvolil si, ako je to teraz celkom bežné, na kontakt s fanúšikmi, sociálne siete.


O tom, že mu to ide, svedčí aj jeho 800 000 verných sledovateľov na Instagrame, ktorí sa zaujímajú snáď o každý jeho krok, názor aj aktivity. Má veľký dosah na ovplyvnenie názoru jednej veľkej skupiny mladých ľudí. O svoje súkromie sa ale delí veľmi nerád, nechce na seba za každú cenu upozorňovať odhaľovaním osobných záležitostí. To je pritom všeobecne veľmi žiadané a je preto zaujímavé, že v jeho prípade jeho popularita stojí na niečom inom, čo ani on sám nevie pomenovať, píše portál Expres.cz.

Bena si prizvali už viacerí slovenskí umelci, napríklad aj IMT Smile:

"Vôbec neviem. Robím hudbu a dávam ľuďom vedieť o tom, čo ma baví, čo ma zaujíma, pretože to ľudí zaujíma tiež a chcú sa o to zaujímať viac. Nemám žiadny špeciálny recept. Nemyslím si, že robím niečo výnimočné, aspoň zatiaľ," tvrdí mladý umelec. O jeho vyzretosti svedčí aj to, že si nechce vopred stanoviť nejaké hranice, za ktoré by nešiel, len aby si zachoval svoje súkromie. "Mám rád svoje súkromie, snažím sa o ňom príliš nehovoriť. Keď už väčšinou niečo takto vypadne, je to skôr z nejakej inej strany. Ale ja sa snažím zachovať si súkromie, ako sa len dá," vyslovil svoj postoj. Iste veľmi dobre všíma, ako sa dokáže rozpútať lavína rôznych dohadov po čo i len najmenšom náznaku nejakého problému v živote celebrít. 

Ben si aktuálne užíval na Zanzibare, ale s kým, už neprezadil:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ben Cristovao (@bennycristo)

Nepochybne nažiadanejšou je ale správa o láske. Komu patrí Benove srdce je už ale pekne dlho neznáme. A od neho sa to zrejme fanúšikovia ani nedozvedia. "Každý má hranice niekde inde. Niekto je viac extrovertný a rád o týchto veciach hovorí, niekto sa snaží upevniť vzťah prostredníctvom sociálnych sietí. Mnohokrát som si všimol, že namiesto toho, aby si ľudia prejavovali lásku sami, prejavujú si ju cez internet. Každý to má nastavené inak a nechcem hovoriť, čo je príliš, pretože to niekoho môže napĺňaťť a patrí to k jeho životu," skonštatoval na záver veľmi liberálne sympatický všestranný umelec.

Ben dokáže zaspievať v akomkoľvek štýle:

Súvisiace články

Najčítanejšie