Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vojvodkyňa Kate si obliekla TENTO svetrík a medzi ľuďmi zavládla hystéria!
Zdielať na

Vojvodkyňa Kate si obliekla TENTO svetrík a medzi ľuďmi zavládla hystéria!

Archívna reportáž

O veľkej obľube Kate Middleton (39) vo veľkej Británii svedčí aj to, že čokoľvek si na seba oblečie, zrazu by to chceli všetky ženy. Na jej vysokej štíhlej postave vyzerá všetko perfektne a ona to vie s veľkou gráciou aj nosiť. Najnovšie sa stal medzi britskými ženami priam šlágrom jej červený sveter, ktorý mala oblečený na vianočnej akcii, kde sa zúčastnila spolu s manželom, princom Williamom. Ani jeho vysoká cena ich neodradila od jeho kúpy a za krátky čas bol vypredaný.

Kate Middleton je dokonalou reprezentantkou britskej kráľovskej rodiny. Oceňuje ju vysoko aj samotná kráľovná Alžbeta II., a preto jej zveruje čoraz viac reprezentatívnych funkcií a účastí na dôležitých akciách. Jej manžel princ William môže byť na ňu naozaj oprávnene hrdý. Iste je rád, že si ju napriek váhaniu napokon vybral za manželku. Dokáže nielen výborne reprezentovať, ale je aj skvelou matkou ich troch detí a vyrovnáva sa mu aj v rámci mnohých športových zručností. Veľmi dbá aj na svoju vizáž a outfity. Čokoľvek si oblečie, okamžite ju kopírujú davy žien. To sa potvrdilo aj nedávno,  keď si obliekla zaujímavý červený sveter. Šiel okamžite na dračku.

Vojvodkyňa z Cambridge mala  počas nahrávania propagačného videa k jej charitatívnemu podujatiu, ktoré bolo zverejnené pred dvoma dňami a v plnom znení bude odvysielané na Vianoce na ITV na sebe sveter značky Miou Miou. Sýtočervený sveter s detailmi vo forme ozdôb z drobných ružových ružičiek, golierikom a bielymi perleťovými gombíkmi sa stal hitom aj napriek vysokej cene 1 350 libier. Len niekoľko dní po zverejnení nahrávky sa tento kúsok vypredal vo všetkých veľkostiach.

Pozrite sa ako vyzerali Vianoce vo Westminister Abbey v roku 2013: 

Kamera vojvodkyňu v upútavke zachytila, ako sedí na lavici v kostole a prihovára sa divákom: "Som taká nadšená, že budem hostiteľkou Together at Christmas tu vo Westminsterskom opátstve". V upútavke sa tiež objavil náhľad na hudobné vystúpenie hviezd Ellie Goulding a Leony Lewis. Tento špeciálny koncert odvysielajú v Británii na Štedrý deň. Keď Kate začiatkom tohto mesiaca prišla spolu s manželom princom Viliamom na toto koncertné podujatie do Westminsterského opátstva, obliekla si žiarivo červené kabátové šaty, ktoré mali motýľkový golier a rovnaké gombíky siahajúce dopredu. Ako doplnky si vojvodkyňa obula červené lodičky a v ruke držala červenú kabelku. Je zjavné, že vojvodkyňa nastolila farbu sezóny.

Červený vianočný svetrík Kate vyvolal medzi ženami šialenstvo: 

Princ William sa pri tejto príležitosti pripojil k svojej manželke, aj aby si spolu s ňou pripomenul miesto, kde sa v roku 2011 zosobášili. S červeným vzhľadom outfitu Kate sa zladil červenou kravatou. Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge sa prostredníctvom Instagramu podelili aj o pohľad na slávnosť vo Westminsterskom opátstve. "Budeme sa zamýšľať nad mimoriadnymi výzvami, ktorým sme v poslednom čase čelili, a oslavovať skutky láskavosti, ktorých sme boli svedkami v celej krajine, keď sa komunity spojili, aby si navzájom pomohli a ochránili tých, ktorí to potrebujú,"  pripomenuli všetkým v tomto ich vyhlásení hlavného zmyslu a poslania v rámci koncertu.

Súvisiace články

Najčítanejšie