Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Odporný podraz! Schumacherovcov zradil blízky priateľ, tajne nafotil Michaela!
Zdielať na

Odporný podraz! Schumacherovcov zradil blízky priateľ, tajne nafotil Michaela!

Archívna reportáž

Bude to už osem rokov, čo utrpel fenomenálny pretekár Formule 1, Michael Schumacher, fatálny úraz. Roky sa mu nič vážnejšie nestalo pri šialenej rýchlosti v monoposte, aby ho napokon o zdravie pripravilo lyžovanie. Odvtedy sú správy o jeho stave len kusé, záber na Schumachera ale neunikol ani jediný. No len tesne.

Corinna Schumacher zverejnila trpkú informáciu, ako jej dôveru sklamal údajný priateľ jej manžela. Ten mal prístup do vily v Ženeve, kam sa po polroku v nemocnici Michael Schumacher vrátil zotavovať v domácej opatere.

Corinna netušila, že Michaelov "priateľ" sa pokúsi spáchať najväčšiu zradu. V decembri 2016 údajne dostali médiá v Európe ponuku zverejniť prvé fotografie nemeckej ikony od osudnej nehody. Podľa vtedajších správ RTL ho páchateľ potajme odfotil, keď nehybne ležal v posteli, a potom údajne prepašoval fotografie z jeho ženevského domu, aby sa ich pokúsil predať médiám.

Stav Michaela Schumachera je neustále predmetom klebiet a dohadov:

Zradca chcel predať tajnú fotografiu legendy F1 za milión dolárov. Nemecká prokuratúra v Offenburgu neskôr potvrdila, že "neznáma osoba" urobila "tajné" fotografie a ponúkala ich za "vysokú sumu". Po tomto zákernom čine nasledovalo vyšetrovanie, v ktorom ho prokurátori označili za "narušenie jeho osobného života a súkromia".

​Schumacherova manažérka Sabine Kehm vtedy odmietla, aby sa do tejto záležitosti zaplietla rodina: "Michaelovo zdravie nie je verejnou záležitosťou, a preto sa k nemu nebudeme vyjadrovať," povedala stroho. Otázka fotografií bývalého jazdca Ferrari sa však opäť objavila v roku 2019, keď syn Mick, ktorý sám teraz pôsobí v F1 v tíme Haas, komentoval falošné rodinné fotografie na internete. Snímky údajne zobrazovali jeho a sestru Ginu ako mladých ľudí s ich otcom, no Mick trvá na tom, že na fotkách nie sú oni. Detaily zo života Michaela Schumachera a jeho neuveriteľnej kariéry v F1 sa aktuálne dostávajú n svetlo vďaka čerstvo zverejnému dokumentárnemu filmu. Napriek sľubom, ani tam sa neobjaví ani jediná fotka Michaela za ostatné roky po nehode.

Súvisiace články

Najčítanejšie