Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Koniec lásky! Elon Musk a Grimes nečakane ohlásili rozchod, TOTO je dôvod!
Zdielať na

Koniec lásky! Elon Musk a Grimes nečakane ohlásili rozchod, TOTO je dôvod!

Archívna reportáž

Pár, ktorý sa zďaleka vymyká priemeru, extravagantný vizionár Elon Musk (50) a kanadská hudobníčka Claire "Grimes" Boucher, ukončil vzťah. Stalo sa to napriek tomu, že majú iba ročného spoločného potomka. Dvojici sa vlani v máji narodil syn s menom X Æ A-XII a ešte pred pár dňami sa spolu ukázalina Met Gala.

Zakladateľ spoločnosti SpaceX, vizionár Elon Musk, pre Page Six uviedol, že sa s matkou jeho ročného syna X "napoly rozišli", ale obaja ho budú naďalej spoločne vychovávať. Ich práca v rôznych kútoch krajiny i sveta bola údajne dôvodom k tomu, že sa vydali oddelenými cestami. 

Začiatok ich spoločného vzťahu verejne prezentovali na galavečere Met Gala v roku 2018, kde sa spolu ukázali na červenom koberci. Títo dvaja sa krátko predtým dali dokopy po ich výmene názorov o myšlienkovom experimente populárnom v technologickom svete. 

Pár neudržal pokope ani ich ročný synček:

​Na tohtoročné podujatie Met Gala prišli Elon a Claire oddelene, ale neskôr boli na afterparty, ktorú usporiadal Elon v súkromnom klube, opäť spolu. Na druhý deň ich vyfotografovali, ako spolu opúšťajú New York. Minulý víkend sa však Musk zúčastnil na večierku, ktorý usporiadala Nicole Shanahan, manželka spoluzakladateľa spoločnosti Google Sergeya Brina, bez Grimes. Tá sa teraz naplno venuje súťaží s názvom Alter Ego. 

​K rozchodu sa vyjadril ako prvý sám Elon Musk. "Sme čiastočne oddelení, ale stále sa milujeme, často sa vídame a máme skvelé vzťahy," zveril sa portálu PageSix. "Je to hlavne tým, že moja práca v SpaceX a Tesle si vyžaduje, aby som bol predovšetkým v Texase, alebo cestoval do zahraničia, a jej práca je predovšetkým v Los Angeles. Teraz je so mnou a Baby X je vo vedľajšej izbe," dodal na dôkaz dobrých vzťahov Musk. Grimes je mamou jeho siedmeho dieťaťa, starších šesť má s prvou manželkou Justine. Prvorodený synček, žiaľ, ako 10-týždňový zomrel na syndróm náhleho úmrtia dojčiat. S druhou manželkou, herečkou Talulah Riley bol síce ženatý hneď dvakrát, no dieťa spolu nemali. S Grimes sa oženiť ani nestihol, zato obaja zdieľali priam fanatickú vášeň pre sci-fi, speváčka sníva o tom, že zomrie na Marse, čo jej môže jej ex-priateľ jedného dňa umožniť.

Súvisiace články

Najčítanejšie