Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tí to ale roztočili! Landl, Czoborová, Végh, Jakeš či Mokráňová makali pre slobodné matky!
Zdielať na

Tí to ale roztočili! Landl, Czoborová, Végh, Jakeš či Mokráňová makali pre slobodné matky!

Robiť kliky s Attilom Véghom, či drepy so Zorou Czoborovou nie je problém - vďaka projektu známeho trénera Janyho Landla. No nie je to len o cvičení, Jany dal dokopy myšlienku slúžiacu dobrej veci.

Benefičný Live Workout - tak sa volá projekt trénera Janyho Landla. Spojil online tréning so známymi ľuďmi zo šoubiznisu - športovcami, spevákmi a moderátormi.

Čo by to bolo za workoutovú akciu bez známej stálice fitness na Slovensku, nestarnúcej Zory. "Všetkých ľudí, čo sú tu, už dlhé roky poznám a Janyho tiež, on bol ešte chlapček. A musím povedať, že je to dobrá akcia, pretože pomáhame," chválila Janyho nápad 54-ročná Czoborová, ktorá je stále v neuveriteľnej forme.

Celé cvičenie si môžete pozrieť, rovno sa aj pridať a prispieť priamo tu:

Pridal sa aj sympatický MMA zápasník Attila Végh. "Pridal som sa preto, že je to krásna, úžasná vec, niečo takéto podporiť, s tým, že je to tu len moja prítomnosť, to je skutočne to najmenej, čo môžem dať. Jany zavolá, že toto sa robí, a ja dôjdem veľmi rád mu pomôcť, rád ho podporím, máme veľmi dobré vzťahy," nešetrí chválou zápasník. Skvelé na tomto projekte je, že cvičenie bolo a stále je na webe zadarmo, pričom práve diváci mali počas cvičenia možnosť prispievať veľmi zraniteľnej skupine - osamelým matkám.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JanyLandl (@janylandl)

Poriadne spotených športovcov sprevádzali spevom Emma Drobná, DJ EKG či Cigánski diabli. Na otázku, aký má vzťah mohutný Ernest Sarközi k cvičeniu odpovedal so smiechom so značnou dávkou irónie: "No veď stačí pohľad, kamera na mňa, je tu dôkaz, že k tomu mám úplne vrelý vzťah". Réžiu takmer dvojhodinového programu mal pod palcom Michal Nemtuda, po skončení nakrúcania Jany neskrýval nadšenie. "Ešte stále mám zimomriavky z toho celého, že sa nám naozaj podarilo spojiť všetky tie komunity umelcov, športovcov, ľudí zo šoubiznisu, že sme sa všetci stretli na jednom pľaci a pomôžeme dobrej veci," chrlil autor myšlienky. Projekt podporila aj Nadácia televízie JOJ, Benefičný Live Workout je stále k dispozícii na webe a stále je možné dobrovoľne prispieť osamelým matkám a pritom si aj fantasticky zacvičiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie