Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Speváčka a priateľka Elona Muska prezradila, že ich syn jej nehovorí mama! Dôvod je veľmi zvláštny!
Zdielať na

Speváčka a priateľka Elona Muska prezradila, že ich syn jej nehovorí mama! Dôvod je veľmi zvláštny!

Archívna reportáž

Zdá sa, že umelci a boháči toho majú spoločného dosť a nejde pritom o výšku ich konta. Skôr by sa dalo hovoriť o výstrelkoch a extravagancii. V prípade miliardára Elona Muska a jeho partnerky, kanadskej speváčky Grimes, sa skutočne spojili ľudia, pre ktorých "normál" nie je voľba. A platí to aj pri výchove ich syna s menom X Æ A-XII.

Claire Boucher, známá pod pseudonymom Grimes (33), a jej partnerovi, druhému najbohatšiemu mužovi planéty, Elonovi Muskovi (50), sa v máji minulého roku narodil prvý spoločný potomok. Kým pre speváčku je to prvé dieťa, pre Muska už siedme.

Že život malého chlapčeka nebude celkom bežný, naznačili jeho rodičia už tým, aké šialené meno mu dali. Teraz Grimes prezradila, že ani v opačnom garde to nie je úplna klasika. Jej syn X Æ A-XI jej totiž nehovorí mama, ale oslovuje ju jej krstným menom, píše portál People.

V tomto rozhovore o sebe aktuálne prezradila Grimes všeličo:

Speváčka verí, že 16-mesačný chlapček jej nehovorí mama preto, lebo je veľmi vnímavý. "Byť matkou sa mi z nejakého dôvodu zdá zvláštne. Ja sa s tým slovom ani nestotožňujem, čo je tiež veľmi zvláštne, pretože X, mi hovorí 'Claire', nehovorí mi 'mama'," povedala pre Vogue počas rozhovoru, keď sa v pondelok pripravovala na Met Gala. Speváčka povedala, že možno len vycítil, že jej toto oslovenie nesedí. ​"Akoby možno vycítil moju nechuť k slovu matka," povedala a dodala: "Ku ktorému ani neviem, prečo mám nechuť, pretože ho rešpektujem, len sa s ním tak akosi zvláštne neviem stotožniť.

Grimes hovorila aj o materstve a povedala, že narodenie dieťaťa jej otvorilo úplne nový svet kreativity. "Myslím, že narodenie dieťaťa bolo pre mňa veľkým akoby znovuzrodením, aj umelecky," povedala. Ktovie, čo robí rodičovstvo s Muskom má tiež päť synov z predchádzajúceho manželstva so spisovateľkou Justine Wilsonovou: dvojčatá Griffin a Xavier a trojčatá Damian, Saxon a Kai. Jeho prvé dieťa, syn menom Nevada, žiaľ, zomrel na syndróm náhleho úmrtia dojčiat.

Súvisiace články

Najčítanejšie