Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Prachař a jeho nová láska Sandeva to berú vážne! Vášnivé bozky a zoznámenie s rodičmi!
Zdielať na

Prachař a jeho nová láska Sandeva to berú vážne! Vášnivé bozky a zoznámenie s rodičmi!

Archívna reportáž

Po rozvode Jakuba Prachařa (38) s Agátou Hanychovou (36) sa herec akoby uzavrel pred svetom. Mohla za to iste aj pandémia, keďže sa zatvorili divadlá a aj sa takmer vôbec nenakrúcalo. Po ponuke na opätovné nakrúcanie sa rozhodol opätovne naštartovať, parádne schudol a pri nakrúcaní komediálneho detektívneho seriálu Dvojka na zabití sa zoznámil s herečkou Sarou Sandevou (24). S tou si zahrali hlavné úlohy detektívneho páru, ktorý sa ale neveľmi znášal. Celkom inak to bolo ale medzi nimi v osobnej rovine.

Detektívny seriál nie je prvá príležitosť, čo sa Jakub Prachař a Sara Sandeva stretli pred kamerou. Prvýkrát to bolo už pred štyrmi rokmi, v rozprávke Zdeňka Trošku Čertoviny, no vtedy boli obaja zadaní. "Bolo to skvelé. Kubo je veľmi normálny človek, inteligentný, zábavný... O každej úlohe hlboko premýšľa," zverila sa Sandeva Blesku. Herečka sa v súkromí čerstvo rozišla s futbalistom Václavom Černým a ani Jakub nemal už dlhšiu dobu žiadnu partnerku. Nič im nebránilo v tom, aby sa dali dokopy aj v súkromí.

​Najskôr svoj začínajúci vzťah tajili, ale na tradičnej letnej party súkromnej televízie, pre ktorú sa nakrúcal aj detektívny seriál, to už zatajiť nedokázali a asi ani nechceli. Musí to medzi nimi naozaj veľmi iskriť, keďže sa od seba na zábave v žiškovskej veži takmer ani neodtrhli a neskôr došlo aj na vášnivú bozkávačku, čo neušlo ani prítomnému fotografovi. Fotografia bozkávajúceho páru sa hneď objavila v médiách, čo veľmi nahnevalo Agátu Hanychovú. Vôbec to nevyzerá, že svojmu exmanželovi dopraje lásku, hoci ona sama si užíva v tomto smere až nadmieru.

Jakub dostal poriadne divokú rolu, Sára je jeho úplný opak:

Ukazuje sa, že nový pár svoj čerstvý vzťah utužuje aj ďalej, píše portál Blesk.cz. Po zrejme náhodnom stretnutí Sáry Sandevy s Jakubovou mamou na televíznej party, došlo zas k jeho stretnutiu s rodičmi Sáry na divadelnej premiére niekdajšieho kultového filmu Kouř (Dym) v divadle Na Fidlovačke. Sandeva si tam zahrala hlavnú úlohu a nemohli preto pri premiére chýbať ani jej rodičia, pochádzajúci z Macedónska. A nechýbal tam, samozrejme, ani Jakub, ktorý s dojatím sledoval výkon svojej lásky. Pri záverečnej ďakovačke nadšene tlieskal a po skončení ovácií sa nenápadne vytratil von, kde počkal, kým jeho láska príde zo zákulisia.

Sáre to s Jakubom sekne:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Sandeva (@sarasandeva)

Herečka, obsypaná kyticami, najprv pozdravila svojich priateľov a potom sa vrhla na Jakuba. Všetci na nich okamžite upriamili pozornosť. "Najprv ich kamarátka začala počas bozkávačky skrývať bundou pred okolím," opísal jeden z prítomných vtipnú scénku. Okolo polnoci vzal Jakub Sárine veci zbalené v kufri a odišiel za svojimi priateľmi a rodinou herečky, mamou Slobodankou, otcom Antoniom a bratom Teom. "Všetci sa postavili bokom a rozprávali sa. Vyzeralo to, že si so Sárinými rodičmi skvelo rozumeli," potvrdil jeden z divákov Jakubovo stretnutie s rodinou Sary. Už je teda v rodine a, pochopiteľne, okamžite sa začali šíriť šumy, či nebude nasledovať ďalší vážny krok - zásnuby. Na to je ale zrejme predsa len ešte trošku priskoro. Isté ale je, že pár už nemôžu podozrievať z toho, žeby len robili promo svoju seriálu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie