Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Je TOTO ešte príťažlivé?! Športovkyňa spája sexi tvár s telom svalnatého monštra!
Zdielať na

Je TOTO ešte príťažlivé?! Športovkyňa spája sexi tvár s telom svalnatého monštra!

Zdroj: Instagram/NK

Debaty o tom, čo je ešte ženské a čo už nie, rovnako aj kedy je muž ešte chlap a kedy je už "zženštilý", by sa dali viesť donekonečna. Kým ale ľudia začnú hodnotiť ostatných, mali by sa radšej zamyslieť nad tým, kto vlastne stanovuje nejaké "mierky". Čo sa jednému nepáči, môže byť pre ďalšieho nádherné a naopak. Nepochybne do kategórie extrémov patrí aj ruská kulturistka Nataliya Kuznetsova, ktorá je ale zjavne sama so sebou veľmi spokojná.

Pri pohľade na instagramový profil 30-ročnej Nataliye Kuznetsovej nejedn človek na chvíľu zaváha, či sa pozerá na skutočného človeka a nielen nejaký šialený fotošop. Vzápätí sa musí zamyslieť, či sa pozerá na ženu - keďže tvár to celkom jasne napovedá, no telo ani náhodou. Nataliya je chodiaca hora svalov vážiaca extrémnych 125 kíl.

Či muž, alebo žena, mať kladný vzťah k športovaniu sa vždy počíta. V prípade Nataliye to ale azda zašlo až trošku priďaleko. Posilňovať začala ešte ako 14-ročná školáčka, no iste ani jej vtedy nenapadlo, čo z nej vyrastie, v tomto prípade doslova. 

Že má Nataliya špeciálne predispozície sa ukázalo veľmi skoro, už ako 15-ročná dokázala spraviť tlak na lavičke so 100 kilovou činkou: 

Niet pochýb, že svoje objemy nedosiahla len cvičením, no vo svete kulturistiky sa s podpornými prostriedkami, viac či menej legálnymi, tak akosi počíta. A kým Nataliya neriskuje svoje zdravie, má byť na čo hrdá. Nie je totiž hora svalov len tak pre nič za nič, na tomto poli žne aj veľké úspechy. Aktuálne je svetovou rekordérkou v mŕtvom ťahu, tlaku na lavičke (benchpress) a v zdvihu ramenom (armlift).

Nejeden chlap by nedal ani desatinu jej tréningu:

"Kulturistika. Robím ju sama pre seba, nie preto, aby som uspokojila tých, ktorí ma súdia, alebo kohokoľvek iného. Toto je moje umelecké dielo," zhodnotila svoje telo a svoj prístup Nataliya, ktorá má obvod bicepsu šialených 52 centimetrov. Hoci je isté, že bez pomoci tvárových výplní a azda aj plastickej chirurgie by iste nepôsobila v tvári tak žensky, predsa len sa jej ako máloktorej kulturistke podarilo spraviť takmer nemožné - skombinovať príťažlivú tvár so ženskými črtami s vysekaným super svalnatým telom. Že ju mnohí zosmiešňujú a urážajú jej vôbec "netrhá žily". Napokon, ako je zjavné aj na Instagrame, kde má vyše 700 tisíc sledovateľov, je kopa ľudí, ktorí jej fandia a zdá sa im byť krásna taká, aká je - napríklad jej výdatne lajkuje príspevky aj operná diva Anna Netrebko. Ona sama je so sebou spokojná a to je najdôležitejšie. No predsa len to má vo veciach lásky o niečo jednoduchšie - priťahujú ju rovnako ženy ako muži, no vážny vzťah zatiaľ nemá. 

Súvisiace články

Najčítanejšie