Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Na nepoznanie! Hviezda z kultového seriálu Beverly Hills vyrazila premenou dych!
Zdielať na

Na nepoznanie! Hviezda z kultového seriálu Beverly Hills vyrazila premenou dych!

Archívna reportáž

Hollywoodsku herečku Tori Spelling (48) mnohí poznajú ako Donnu z legendárneho seriálu Beverly Hills 902 10. Vtedy mladá príťažlivá herečka sa postupne od roku 2006, keď sa vydala, premenila na pomerne nešťastnú ženu, matku celkovo piatich detí. Aj s jej manželstvom s Deanom McDermottom (54) to časom šlo dolu vodou. Z jeho strany došlo aj k nevere, čo priznal v roku 2014. Všetky životné rany viedli napokon k tomu, že Tori v istom momente naozaj nevyzerala dobre, to sa ale zmenilo.

Ako je to v medzi hollywoodskymi herečkami bežné, ani Tori neodolala zásahom plastických chirurgov. V jej prípade sa ale neveľmi vydarili, jej "knedličkové" prsia boli priam legendárne, a dá sa povedať, že  sa tým vyradila zo zoznamu žiadaných herečiek. Aj keď ona priznáva iba plastiku nosa a pŕs, ťažko tomu uveriť. Navyše, časom si pokazila aj svoju predtým štíhlu postavu. Azda aj preto jej zjavne povrchný manžel začal pokukávať po iných.

Obaja manželia otvorene hovorili o svojich problémoch vo vzťahu. Po afére s neverou zdokumentovali svoj spoločný život vo svojej reality šou True Tori, počas ktorej McDermott o svojich prehreškoch povedal: "Cítim hanbu. Nikdy predtým som necítil takú hanbu." Tori sa médiám v roku 2016 zverila, ako sa im napokon podarilo zvrátiť zlú situáciu v manželstve. "Museli sme začať odznova. Museli sme to úplne prestavať," povedala a dodala, že sa obaja "spojili a utužili ako pár". "Postupom času, vďaka osobnej aj párovej terapii, sme sa na základe našej vzájomnej lásky vedome rozhodli, že to pretrpíme a prekonáme," povedala Tori a zjavne sa im to podarilo.

Tori je priekopníčkou v reality šou, svoju početnú rodinu zatiahla hneď do niekoľkých projektov:

Svoje rozhodnutie zostať spolu spečatili ešte narodením piateho dieťaťa. Tori si ale zrejme uvedomila, že aby získala späť svoje stratené sebavedomie, musí so sebou niečo urobiť aj po fyzickej stránke. Rozhodla sa na to ísť ale iným spôsobom, ako nešťastnými plastickými operáciami a botoxom. Od vlaňajšieho roku začala formovať svoju postavu v posilňovni, aj zdravou životosprávou s novým jedálničkom. Na sociálnych sieťach sa už tento rok mohla pochváliť novým vzhľadom a skutočne štíhlou a vyrysovanou postavou.

Tori vyzerá na nových fotkách skutočne fantasticky, hoci nepochybne sú za tým aj filtre:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tori Spelling (@torispelling)

Tori aktuálne dva dni spolumoderovala populárnu talkshow. "Som super nadšená, že dnes a zajtra budem spolumoderovať E! Daily Pop," napísala v pondelok na svojom profile Instagramu. Mama piatich detí dodala, že budú hovoriť o sporoch, strachu z lietania, či radách a finančných tipoch na návrat detí do školy. Manžel Dean McDermott jej prejavil pred vystúpením verejnú podporu. "Vyzeráš úžasne!!! Som na teba taký hrdý!" poznamenal na konto jej fotky pri nápise denníka E!. Ale ktovie, čo tým myslela prednedávnom Tori, keď poznamenala, že v posteli s ňou spia jej deti. Moderátorovi Lewisovi na stanici Sirius XM odpovedala, že to bolo preto, lebo manžel bol behom nakrúcania dlhší čas preč. Kríza sa vraj nekoná a teraz, keď Tori doslova s ubudnutými kilami omladla o 10 rokov, manželstvo ešte možno chytí druhý dych.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie