Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Beňová obliekla svoju dcérku ako chlapca! Reakcie ľudí poriadne prekvapili!
Zdielať na

Beňová obliekla svoju dcérku ako chlapca! Reakcie ľudí poriadne prekvapili!

Archívna reportáž

Presne pred desiatimi mesiacmi sa stala europoslankyňa Monika Beňová po druhýkrát mamou. Nebolo by na tom azda nič veľmi šokoujúce, ak by sa to nestalo v jej 52. rokoch, no rekord nepochybne zlomila najmä vekovým rozdielom medzi svojimi deťmi - syn Martin je od svojej sestry Leušky starší o celých 32 rokov.

Kým prvorodeného syna priviedla dlhoročná politička Monika Beňová na svet ako sotva 20-ročná, s dcérkou Leou si počkala na skutočne značne pokročilý vek, čo sa týka materstva. No pri o 16 rokov mladšom partnerovi, advokátovi Ľubomírovi Klčovi, zrejme bolo vôľou oboch mať spoločného potomka. A hoci to možno považovať pomaly za zázrak, podarilo sa to a obaja sa od 1. novembra minulého roku tešia z dcérky Leušky.

Mať dievčatko bolo Beňovej obrovským snom, no ako sa ukázalo, hoci sa jej to aj podarilo, predsa len je Lea celá "tatova". A keď nie je vo vyslovene dievčatkovskom oblečení, zrejme by mnohí tipli, že sa práve pozerajú na rozkošného chlapčeka.

Monika dbá nielen na dcérku, ale aj na seba a neustále maká na svojom zdraví a dobrej forme:

​Beňová to ale absolútne nerieši, čo by si kto myslel, dokonca sa rozhodla svojej dcérke kúpiť dočista chlapčenský komplet. "Dnes 10 mesiacov, tak rýchlo to s ňou letí! Dievčatá nemusia byť len ružové," pochválila sa rozkošnými spoločnými fotkami s Leuškou oblečenou do tmavomodrého pleteného modelu. Ako europoslankyňa prezradila, nakupovať bola v novom obchodíku jej kamarátky, Dominiky Cibulkovej. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Leuške nový outfit veľmi sekne a Beňová má pravdu - všetky farby sú pre všetkých, pri deťoch to platí absolútne. No na konzervatívnom Slovensku by jeden mohol mať aj obavy, či sa v komentároch neobjaví kritika, keďže hystériu tu dokáže rozpútať už aj divadielko o dúhe. Našťastie, Beňová má zrejme šťastie na fajn sledovateľov a tak si mohla prečítať len samé slova chvály a súhlasu. "Mne sa veľmi páči, Monika, že malú obliekate do všetkých farieb," uznala jedna z komentujúcich. "Tiež sa mi nepáči, keď dievčatá sú stále v ružovom," pridala sa ďalšia a podobných príspevkov bolo viacero. A hoci sa mnohé zhodli, že Lea je v modrom "úplný chlapček", aj tak skonštatovali, že "stále rozkošný". No čo je už z nových fotiek úplne jasné, je to, že ani farbu očí nebude mať po mame- celkom jasne už zhnedli. Ale pravdou je, že Leuška je skutočne rozkošné bábo s beťárskymi jamkami v lícach a je úplne jedno, na koho sa viac podobá. 

Súvisiace články

Najčítanejšie