Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kríza v manželstve? Miss World Tatiana a multitalent Ondřej Brzobohatý sú "zatiaľ spolu"!
Zdielať na

Kríza v manželstve? Miss World Tatiana a multitalent Ondřej Brzobohatý sú "zatiaľ spolu"!

Archívna reportáž

Krásny pár, ktorý tvorí misska Taťána Gregor Brzobohatá (33) so svojím manželom Ondřejom gregor Brzobohatým (38), všade, kde sa spolu objavia, vzbudzuje pozornosť. Nebolo tomu inak ani počas Medzinárodného filmového festivalu v Karlových Varoch, kde prišli kvôli Ondřejovmu vystúpeniu na koncerte. Ich vzťah budí veľký záujem a pravidelne sa špekuluje, či tí dvaja neprekonávajú krízu. Od roku 2016, keď uzavreli manželstvo, všetci očakávajú oznámenie, že je bábo už na ceste.

Obaja manželia, Taťána a Ondřej Brzobohatí sú veľmi zaneprázdnené osoby. Kým Ondřej sa venuje hudbe a koncertovaniu, krásna Taťána okrem charity a modelingu aj vo všeličom podniká. V čase covidových obmedzení si preto celkom užívali to, že sa nemusia naháňať. "Bolo to pekné a príjemné vstávať každý deň v pokoji s tým, čo si asi dnes urobíme na obed a aký film si pustíme," zverila sa ešte na jar iDnes.cz Taťána. "Milujeme, keď spolu priberáme a potom spolu chudneme. Ak som niekedy cítila, že sa blíži nejaký pretlak, išla som si zabehať do lesa a vyčistiť si hlavu a Ondřej išiel variť. Musím povedať, že nám toto obdobie prospelo," dodala Miss World 2006. 

V Karlových Varoch teraz ale pripustila, že všetko nebolo iba ružové. "Tiež sme mali ponorku a krízu. Ale verím, že čo má pretrvať, pretrvá. Bola to veľká skúška, ktorou sme si osobne prešli," odpovedala na otázku, ako s manželom prežili obdobie lockdownov, keď boli nútení vytrvať vo svojom domove. "Zatiaľ sme stále spolu. Sme manželia. Rovnako ako každý iný, aj my máme občas vo vzťahu určité vlny a fázy. Povedala by som, že sme skrátka normálny zdravý pár," zhodnotila Taťána. Do Varov prišla s manželom, aby ho podporila na koncerte. 

 Taťána si zahrala aj vo videoklipe manžela Ondřeja k  piseni s názvom Identity:

"Rada by som čoskoro mala rodinu. Ale sú veci, ktoré nie sú len na nás."  prekvapivo aktuálne priznala pre  iDnes.cz . Pritom ešte v májovom rozhovore tvrdila, že sa zatiaľ nechystá pripojiť k súčasnému baby boomu: "Asi ešte nie, ešte to chvíľu vydržím". Na verejnosti sa špekulovalo, že Ondřej túži po dieťati dávno, ale priamej odpovedi na tému potomstva sa vyhýbal. Manželku obdivuje a neraz spolu predviedli, že im nechýba ani zmysel pre humor. Hoci je veľmi aktívny v šoubiznise, neobáva sa, že by ich v budúcnosti rozdelil, ako je to pomerne bežné. "Nemá šancu, je strašne slabý oproti tomu, čo je medzi nami. Jediný, kto by to mohol pokaziť, sme my sami," vníma ich realitu.

Taťáne a Ondřejovi to klape aj po rokoch, aj napriek nabitým diárom a pracovným povinnostiam:

Ani jeho zaujímavá práca podľa názoru Ondřeja už nemôže byť v manželstve na prvom mieste. A hoci hudbu kladie vysoko na svojom hodnotovom rebríčku, vďaka jeho vzťahu s Taťánou zmenil poradie v jej prospech. U neho to bola láska na prvý pohľad, keď ju uvidel. A niet sa čomu čudovať, veď pred rokmi sa stala prvou a zatiaľ jedinou Miss World pochádzajúcou z našich končín, dokonca má po otcovi aj slovenskú krv. A podobne to mala vraj aj ona s Ondřejom. "Bol to strašný masaker! Od začiatku bolo jasné, o čo ide, ale ani jeden z nás nebol ochotný dať to tomu druhému najavo," spomínal svojho času pre Evu známy hudobník. Zjavne zamilovanosť medzi nimi trvá dodnes a snáď sa s láskou dočkajú aj potomka skôr, ako fatálnej krízy.  

Súvisiace články

Najčítanejšie