Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
TOTO nemal nikto vidieť! Deppa vo Varoch neustrážili, TAKTO vyvádzal!
Zdielať na

TOTO nemal nikto vidieť! Deppa vo Varoch neustrážili, TAKTO vyvádzal!

Archívna reportáž

Medzinárodný filmový festival v Karlových Varoch má svoj 55. ročník úspešne za sebou a už sa iba spomína na rôzne momentky. Najväčšou hviezdou tam nesporne bol Johnny Depp (58), ktorý sa stal doslova miláčikom návštevníkov. Na jeho príchod na jednotlivé akcie čakal vždy početný dav jeho obdivovateľov celé hodiny a keď ho konečne uvideli, z mnohých strán sa ozýval miestami až priam šialený jakot. A on sa im zato odvďačil podpismi, úsmevom, kývaním, ba aj bozkom na ruku či objatím. Takto srdečne sa vo Varoch snáď doteraz nechovala žiadna filmová hviezda.

Johnny Depp rozhodne nepatrí medzi žiadne uhladené filmové hviezdy. Naopak, jeho image je skôr o nespútanom rockerovi, ktorý nemá ďaleko k alkoholu a drogám. Aj štýl a oblečenie si zväčša prispôsobuje tomuto obrazu búrliváka. Aj vtedy, keď na svojom súkromnom lietadle pristál v Karlových Varoch, mal na sebe veľmi nekomforný odev a v ústach držal cigaretu. Privítať ho prišiel osobne elegán Jiří Bartoška v úlohe prezidenta filmového festivalu. Spoločné mali na prvý pohľad snáď iba to, že sú obaja herci a fajčiari. 

Zrejme si Bartoška uvedomoval aj prekérnosť situácie, že pozval na festival tak kontroverznú hviezdu, píše portál Blesk.cz. Proti tomu sa ohradili rôzne feministické organizácie a prívrženci hnutia MeToo. Hovorkyňa festivalu sa vyjadrila, že to organizátori nebudú komentovať. Bartoška sa zas zmienil, že uznáva prezumpciu neviny a ostatné môže považovať aj za klebety. Johnny Depp sa im za to odvďačil účasťou na festivale a návštevníci rozhodne neľutovali, že kvôli nemu občas  aj zmokli. Spočiatku všetko vyzeralo zo strany búrliváka Deppa až nečakane pokojne, ale zvrtlo sa to v posledný deň festivalu. Všade meškal a dokonca Marekovi Ebenovi neprišiel na dohovorený rozhovor pre reláciu Na plovárne. Ako Ebenovi, tak aj Bartoškovi sa neskôr herec ospravedlnil.

Johnny Depp uviedol v Karlových Varoch nový dokument s názvom Crock of Gold: A few rounds with Shane McGowan od režisérky Julien Temple o známom írskom hudobníkovi, ktorý sa okrem obrovského talentu preslávil aj drogovou závisloťou a alkoholovými excesmi:

Po záverečnom ceremoniáli sa celebrity presunuli na voľnú zábavu do Grandhotela Pupp a Johnny to tam konečne mohol rozbehnúť tak, ako sa očakávalo. Aj tam však dorazil až v čase, keď bola oslava v plnom prúde. Objavil sa opäť v sprievode svojich ochrankárov. Museli ho držať a podopierať, nevedno či z obavy, aby nespadol kvôli opitosti, alebo mu len pomáhali, pre neznáme zdravotné problémy. Takto podopieraný sa vybral po schodoch do VIP salónika, kde mali prístup len hviezdy, takže nie je jasné, čo tam Depp presne robil a koľko drinkov si doprial. 

Johnny má v Európe napriek škandálom obrovský počet fanúšikov, ktorí veria v jeho nevinu. Tí mu podporu vyjadrili aj počas festivalu v Karlových Varoch, on im odkázal, že sú bojovníci a úžasní ľudia:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vin Vincent (@johnnydeppdouble)

Čo sa ale neutajilo, bol jeho zvláštny odchod na hotelovú izbu. Aby nevzbudzoval pozornosť, musel prejsť cez hotelové zákulisie, najpravdepodobnejšie cez kuchyňu, aby sa s nikým z verejnosti nestretol. Asi po 45 minútach strávených na izbe sa však Johnny v sprievode ochranky opäť vrátil do VIP zóny v bare, už ale nie zákulisnou cestou. Tam napokon vydržal takmer až do svitania. Okolo trištvrte na štyri ho zrejme chytil hlad a šiel sa najesť do reštaurácie. Koľko toho stihol dovtedy vypiť, nie je jasné, ale zrejme to nebolo až tak veľa, aby nemohol fungovať. Kedy odletel z Karlových Varov, nevedno, v každom prípade bola jeho prítomnosť pre stovky návštevníkov festivalu životný zážitok.

Súvisiace články

Najčítanejšie