Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ostrá kritika kráľa bulváru smerom k Jaromírovi Jágrovi: Je to debil, mal by mlčať!
Zdielať na

Ostrá kritika kráľa bulváru smerom k Jaromírovi Jágrovi: Je to debil, mal by mlčať!

Archívne video

Keby to povedal ktokoľvek iný, bol by to poriadny škandál. Dovoliť si siahnuť na českého hokejového boha je skutočne nevídané, no od niekdajšieho šéfredaktora najostrejšieho českého bulvárneho periodika, sučasného starostu jednej z pražských mestských častí, a syna známeho zabávača Petra Novotného, to až tak neprekvapuje. A toto je dôvod, prečo sa Pavel Novotný obul do svetoznámeho hokejistu!

V Česku by mohlo platiť, že koho neurazil Pavel Novotný, akoby ani neexistoval. Napriek krčmovému slovníku má ale tento svojrázny prípad mnoho fanúšikov a, napokon, zvolili si ho už druhýkrát za starostu. Pritom sa preslávil neskôr smutne naplneným výrokom na adresu Ivety Bartošovej, že raz ju uštvú a zabijú, pričom mal na mysli bulvár, ktorý riadil.

Teraz zaútočil Novotný na Jágra, ktorý sa od začiatku netají skeptickým postojom voči pandémii a evidentne to nevidí až tak čierno. A zatiaľ sa nechce nechať ani očkovať, čo je hlavný kameň úrazu v očiach Novotného. 

Takto krutý je Novotný na počkanie voči komukoľvek:

Hoci je očkovanie proti covidu zatiaľ dobrovoľné, niektorí z tých, ktorí ho už podstúpili, nemajú pre neočkovaných pochopenie. Evidentne medzi nich patrí aj svojský starosta a niekdajší "kráľ bulváru, Pavel Novotný. Toho poriadne nahnevalo, že sa Jarda nielenže ešte nenechal očkovať, ale odmietol sa stať aj tvárou kampane za vakcináciu. Jágr tvrdí, že po prekonaní má v tele dostatok protilátok a teda, celkom logicky, považuje očkovanie zatiaľ za nepotrebné. "To, že Jarda povie takú hlúposť, neznamená, že to nie je hlúposť. Jarda je aj pre mňa morálny vzor, ale v tomto koná ako debil. A hokejová rodina je dosť blbá na to, aby ho niektorí nasledovali. Prosím, nenasledujte ho. Aj majster sa utne," napísal Novotný na Twitter.

Príbeh pokračoval ďalej, keď sa proti Novotnému ozval moderátor a lekár Roman Šmucler:

Tým ale Novotný neskončil a ešte si do Jágra kopol: "Jágr, ktorý nie je práve naojstrejšia ceruzka v perančíku, by mal radšej mlčať". Na to sa už ale ozval aj samotný Jarda a zverejnil vtipnú reakciu. "Pavle, to bolo dobré, už na to asi hodinu pozerám a stále sa nemôžem nájsť," napísala hokejová legenda k fotke s peračníkom. Evidentne si z nemiestnych inzultácií komunálneho politika nič nerobí a aktuálne sa radšej oddáva dovolenke so svojou láskou Dominikou.

Instagram/JJ

Súvisiace články

Najčítanejšie