Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Radikálna zmena imidžu! Lucie Bílá už nebude nikdy ako predtým!
Zdielať na

Radikálna zmena imidžu! Lucie Bílá už nebude nikdy ako predtým!

Archívna reportáž

Niektorí ľudia akoby nestarli. Poslednú dobu sa nedá prehliadnuť, ako mladistvo pôsobí speváčka Lucie Bílá (55). Môže za to najmä zmena štýlu obliekania a maľovania. Nepochybne jej uberá vek jej mladý priateľ, no sú aj fintičky, ktorými si pomáha. O pomoc požiadala už aj naslovovzatých odborníkov a urobila dobre.

Lucie Bílá (55) sa kedysi preslávila ako rockerka a iná farba, ako čierna, sa v jej šatníku veľmi nenachádzala. No prišiel čas, keď už je tento imidž tak trochu príliš "tvrdý". Lucie tak po dlhých rokoch vraj zahodila už takmer všetko čierne, ale aj biele oblečenie a zjemnila aj svoj make-up, ktorý si kedysi dopriavala až nadmieru. Premena z drsnej rockerky na nežnú vílu sa nepochybne pozdáva aj jej o 18 rokov mladšiemu partnerovi Radkovi Filipimu (37).

V rozhovore pre Super.cz sa populárna speváčka priznala k dôvodu zmeny outfitu. "Prišlo to. Necítim sa odrazu dobre v čiernej farbe, to je u mňa nevídané. Teraz už sú v mojom šatníku aj iné farby. Nielen čierna a biela," prezradila Lucie. Keď spievala s metalovou skupinou Arakain, iné, ako čierne kúsky snáď ani neobliekla. K tomu mala na krku zavesený obrovský kríž, či iný výrazný doplnok. Obľubovala aj extravagantné kostýmy od uznávanej módnej návrhárky Liběny Rochovej. Zopár rokov bola dokonca Bílej dvornou návrhárkou. Tá svojho času prezradila niečo o spolupráci s Bílou. "Lietame spolu do Paríža alebo Viedne, kde nakupujeme bežné veci pre menšie príležitosti. A potom materiály pre veľké večerné šaty ako je odovzdávanie Slávikov, Tý Tý a podobne. Lucie mi vždy povie na akú farbu má chuť, ja urobím pár návrhov a potom sa spolu veľa rozprávame...," prezradila Liběna.

Lucie nie je veľmi naklonená radikálnym skrášľujúcim zákrokom:

​Teraz Lucie Bíla zmenila svoj predchádzajúci výrazný look na ležérnejší štýl. Žiadne drdoly, výrazné kučery a iné výstrednosti, ktoré kedysi tak obľubovala, už na nej nevidieť. "Cítim sa dobre takto. Mám rada pánsky štýl, ale cítim sa lepšie, keď vlasy nie sú stiahnuté. Mám rada ľahký make-up. Mám rada, keď sú veci prirodzené, aby som sa cítila slobodne. Niektorých starších fotiek sa desím. Hovorím si, to som fakt ja?" konštatovala speváčka, ktorá skutočne pôsobí oveľa jemnejšie a prirodzenejšie, ako pred rokmi. "Zatúžila som po zmene a našla som si ľudí, ktorým som povedala - poďte to zmeniť. Vyhádžte z môjho šatníka, čo tam nepatrí, choďte na to tvrdo. Spojila som sa s ľuďmi, ktorí tomu rozumejú. Móda nie je práve môj koníček. To je ako tancovanie. Keby som vedela tancovať, tak už to dávno robím. Mňa ale zas bavia iné veci," zverila sa ďalej.

Hovorí sa, že smiech omlaďuje. V tom prípade je vzhľad Bílej jasný:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

Mnohonásobná Zlatá slávica si zrejme v rámci jej obliekania a make-upu zobrala k srdcu aj rady zo spolupráce s Liběnou Rochovou. Táto módna návrhárka má jasno, čo sa týka žien a ich výzoru a štýlu. "Najdôležitejšie u každej ženy je to, čo vyžaruje. To ju robí krásnou. Žena má byť svojská. Oblečenie je dôležité, ale nikdy by žena nemala byť obeťou módy. Niekedy si môže zobrať aj desať rokov staré šaty, ktoré oživí malým detailom. Dôležitá je prirodzenosť a k tomu trošku márnivosť," zverila sa so svojimi názormi skúsená stylistka. Lucie sa celý život riadi svojou intuíciou. A to aj pri obliekaní a maľovaní. Teraz má po svojom boku mladého, vyšportovaného partnera a iste chce vyzerať aj ona mlado a sviežo. Voľne rozpustene vlasy, jemný make-up a pohodlné oblečenie jej veľmi svedčia, čo zrejme uznáva aj sama speváčka. Aj na jej očiach vidieť, že je spokojná.

Súvisiace články

Najčítanejšie