Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Agáta ukázala svojho šiesteho priateľa! Seriózne sa už zamýšľa aj nad plastikou poprsia!
Zdielať na

Agáta ukázala svojho šiesteho priateľa! Seriózne sa už zamýšľa aj nad plastikou poprsia!

Archívna reportáž

Tak predsa to neboli len žartíky, láska číslo šesť je na svete! Agáta Hanychová nepatrí medzi opatrné prípady, ktoré si dajú načas, kým sa svetu ukážu napríklad aj s novou láskou. Modelka a influencerka skáče do každého vťahu po hlave, rýchlo sa pochváli verejnosti, no obvykle podobne rýchlo aj cit vyhasne. Aktuálne už niektorí uzatvárajú stávky, či Agáta prekoná svoje obvyklé "tri mesiace lásky".

Sú to dva roky, čo Agáta a Jakub Prachařovci zaskočili fanúšikov a za pomerne dramatických okolností sa rozišli. Jakub si jednoducho zbalil veci a zmizol, neukázal sa ani v deň narodenín manželky, a tak bolo jasné, že to nebude len ďalší z ich výstrelkov. O rok a štvrť neskôr to mali už aj na papieri - v septembri 2020 súd manželstvo rozviedol a Agáta sa vrátila k dievčenskému menu Hanychová.

No to už mala za sebou aspoň tri vzťahy, jeden práve trval a piaty mal prísť čoskoro. No práve ten Agátu poriadne nahneval, keď zverejnila dokonca aj veľkolepý plán, nakrútiť dokument o ceste karavanom, no stolár Adam Reiter zrazu z jej života odišiel. Neprezradili prečo, no šepkalo sa aj o Adamovej nevere, čo by nepochybne Agáta nezniesla.

Agáta používa na prsia kadejaké finty, ako tvrdí:

​A tak sa v marci zaprisahávala, že už nechce nejakú dobu mužov ani vidieť. Dokonca aj na surferskú dovolenku na Tenerife si zháňala len dievčatá, no zrazu si k nej aj tak láska cestu našla. O novom fešákovi nechce nič prezradiť, no ukázala ho už na fotke a známe je aj to, že ide istého Jana Loskota. Podľa videjka z cesty autom, kde ju drží za stehno, ho už predstavila aj deťom. Aj preto všetci dúfajú, že tentokrát to bude dlhšie, ako obvyklé tri mesiace. No sú aj takí, ktorí dali Agáte ostro pocítiť, čo si o jej striedaní priateľov myslia, najmä s ohľadom na malú dcérku Miu.

S novou láskou si užívala romantiku na Vltave:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Napokon, v 36 rokoch a po dvoch deťoch je Hanychová v životnej forme, ako sama uznáva. Už pár mesiacov tvrdo maká a tak sa jej Instagram len tak hemží fotkami v plavkách. "Keď si spomeniem na dobu pred 8 rokmi, keď som pokojne predvádzala plavky, tak vôbec nechápem, že som na mólo vyliezla. Teraz som spokojná. Pochopila som, že bez cvičenia to nejde. Nestačí nežrať," povedala natvrdo ako to vidí pre portál Super.cz. No je tu ešte jeden veľký plán - nechať si upraviť prsia. "Dlho som dojčila a to sa na prsiach podpíše. Už som bola niekoľkokrát objednaná, bola som na rôznych konzultáciách. Teraz som bola na ďalšej a zase som to zrušila. Strašne sa bojím narkózy," prezradila niečo o svojich obavách Agáta. Tie sú zrejme to posledné, prečo ešte "neľahla pod nôž", no treba uznať, že zatiaľ sa jeaví, žeby boli prsia v jej prípade urgentný problém. Možno ju nový priateľ presvedčí, že nemusí nič riešiť a je dokonalá aj prirodzene.

Toto je Agátin nový priateľ:

Instagram/AH

Súvisiace články

Najčítanejšie