Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Cibulková vyrazila do ulíc a šokovala outfitom! TOTO by si obliekla asi máloktorá!
Zdielať na

Cibulková vyrazila do ulíc a šokovala outfitom! TOTO by si obliekla asi máloktorá!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková sa už opäť naplno venuje svojej milovanej činnosti - bohatému spoločenskému životu. Za ostatný rok jej v tom bránili hneď dva momenty - jeden nepríjemný v podobe pandémie, druhý radostný v podobe bábätka. Kým to prvé teraz aspoň na pár mesiacov poľavilo, to druhé už dokonca ani neplatí. Jakubko už nie je žiadne bábätko a tak môže mama smelo vyraziť do ulíc aj na niekoľko hodín.

Dominika vždy milovala zábavu a dobrú spoločnosť a nebyť pandémie, zrejme by si dopriavala rozptýlenie s priateľmi hoci aj s Jakubkom v kočíku. Osud to ale zariadil inak a tak bola prvý rok života chtiac-nechtiac v podstate nonstop so synčekom. Jakubko oslávi o pár dní prvé narodeniny, dávno už nie je ani dojčený, a tak ho môže mama nechať smelo s ockom Michalom, alebo starostlivými starými rodičmi, a hurá za zábavou.

Nebola by to Dominika, ak by vyrazila do ulíc hlavného mesta len tak, ledabolo nahodená. Opäť si povolala na pomoc svojho dvorného stylistu a blízkeho priateľa, Andreja Kusalíka, a ten dostal opäť voľnú ruku. A poriadne sa odtrhol z reťaze.

Dominika do seba vráža šialené peniaze:

​Na Dominike skombinoval poriadne odvážne kúsky, na prvý pohľad priam neskombinovateľné, no v konečnom výsledku až prekvapivo vydarené. Dokonalo nalíčená Dominika musela mať v meste skutočne "všetky oči na sebe". "Opäť to cítim. Spokojnosť je niečo, čo si musíte zaslúžiť. Ak nie ste úplne bez sebareflexie," pridala pár múdrych slov k celej sérii fotiek spred zrkadla predtým, ako vyrazila oslavovať narodeniny dobrej kamarátky.

Instagram/DC

Instagram/DC

​Zelené "elasťáky" po kolená, rifľový podprsenkový top, biele sako a zelené špicaté črievičky s výraznou brošňou. Radšej ani nevedieť, koľko musel tento outfit stáť, no Cibulkovej to skutočne seklo. A ukázala komplet krivky - najmä ploché bruško, na ktoré je evidentne veľmi hrdá a stále na ňom poctivo maká, ako ukázala aj na čerstvej fotke zo stacionárneho bicykla. 

Pred pár dňami žúrovala Cibulková na škandalóznej strešnej párty istého lekára:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Súvisiace články

Najčítanejšie