Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Príbuzný Meghan prehovoril: TAKÁTO je pravda o jej vzťahu s rodinou!
Zdielať na

Príbuzný Meghan prehovoril: TAKÁTO je pravda o jej vzťahu s rodinou!

Archívna reportáž

Celkom zvláštne predstavy má o rodinnom živote vojvodkyňa zo Sussexu, ktorá si síce založila s princom Harrym utešenú rodinku, no väzby s tou jej, a napokon aj s manželovou, takmer úplne pretrhla. Kým momentálne je upriamená pozornosť na kráľovskú rodinu, ktorú si Meghan a Harry pohnevali nepeknými vyjadreniami a vážnymi obvineniami z rasizmu a zanedbania starostlivosti o duševné zdravie, o slovo sa teraz prihlásil člen z rodiny Meghan, ktorý prezradil, aká u nich panuje atmosféra.

Ako prináša magazín Page Six, jeden z rodinných príslušníkov Meghan Markleovej neočakáva, že sa so slávnou príbuznou stretne, ba dokonca si myslí, že sa s vojvodkyňou zo Sussexu už pravdepodobne nikdy nebudú rozprávať. Tá vraj svojej rodine dala jasne pocítiť, že patrí do lepšej spoločnosti.

Príbuzný, ktorý sa rozhodol o vzťahoch v rodine Markleovcov prehovoriť, tak urobil pod podmienkou anonymity a tvrdí, že 39-ročná seriálová herečka nadobudla presvedčenie, že je lepšia a má na viac ako jej rodina, ktorú zavrhla po tom, ako sa v roku 2018 stala členkou kráľovskej rodiny. "Jednoznačne patríme do rôznych spoločenských tried a už sa nikdy nebudeme rozprávať," povedal podľa spomínaného magazínu člen rodiny pre Fox News. Ako je známe, dvojica, ktorá nedávno privítala na svete ich druhého potomka, dcéru Lilibet "Lili" Dianu, sa po odchode z Británie presťahovala do kalifornského Montecita, kde obývajú luxusné obydlie v hodnote 14 miliónov dolárov.

Otec Meghan Markle urobil svojej dcére pred svadbou s princom Harrym poriadne faux pas, za ktoré sa neskôr ospravedlnil. Nekompromisná vojvodkyňa s ním však dodnes nehovorí:

​Príbuzný Meghan Markle tiež tvrdí, že odcudzenie sa od rodiny bolo jej voľbou a preto nemajú najmenší dôvod žiadať o kontakt niekoho, kto sa s nimi viac nechce rozprávať. "Mám svoju vlastnú rodinu a sme veľmi šťastní, že môžeme spolu zdieľať našu lásku. Takže inými slovami, je mi to úplne jedno," hovorí odovzdane nemenovaný príbuzný. Napriek všetkému však želá obom čerstvým rodičom po narodení ich vysnívaného dievčatka len to najlepšie. "Som za nich šťastný. Založenie rodiny je tá najúžasnejšia vec a želám im len to najlepšie," vyjadril sa na záver tajomný člen rodiny Markleovcov.

Rodinný príslušník prehovoril o vzťahov medzi Meghan a jej blízkymi:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Fox News (@foxnews)

​Azda najviac rezonoval verejnosťou škandál s jej otcom, Thomasom Markleom, ešte pred ich veľkolepou kráľovskou svadbou v roku 2018. Bývalý osvetľovač v hollywoodskych štúdiách totiž pre trochu pozornosti zinscenoval s paparazzmi fotky, v ktorých tvrdil, že ide na svadbu dcéry Meghan a princa Harryho, na ktorú sa však nikdy nedostavil.

Navyše, krátko po svadbe odhalil obsah listu, ktorý mu Meghan poslala. Okrem Thomasa, ktorý niekoľkokrát verejne kritizoval svoju dcéru a zaťa aj po ich odchode z Británie, sa na Meghan opakovane oborila aj Samantha Markle, nevlastná sestra vojvodkyne. Napokon, aj 36-ročný Harry sa nedávno otvorene vyjadril k problematickým vzťahom, ktoré má s príbuznými z kráľovskej rodiny, a to najmä s otcom, princom Charlesom. Zdá sa, že v trúchlení nad svojím rodinným trápením si Harry a Meghan skutočne sadli.

Súvisiace články

Najčítanejšie