Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Cibulková si konečne vyrazila s partiou! Od samej radosti zabudla na podprsenku?!
Zdielať na

Cibulková si konečne vyrazila s partiou! Od samej radosti zabudla na podprsenku?!

Archívna reportáž

Deň, na ktorý čakalo snáď celé Slovensko ako na spásu konečne nastal! Nekonečné čakanie na to jednu z najpríjemnejších činností, aké sa dajú počas krásnych jarných a letných robiť sa skončilo. Slováci si môžu užívať nápoje, jedlá a prítomnosť priateľov na terasách reštaurácií a kaviarní. Tie sa okamžite zaplnili - prispela k tomu aj Dominika Cibulková s priateľmi.

Dominika Cibulková je rozhodne veľmi spoločenský tvro, čo dokazuje každý rok fotkami z mnohých posedení s priateľmi. Obvykle je to práve exteriér, či už rôzne garden party, alebo posedenie na terase reštaurácie. Síce si tento pocit slobody užívala na Maldivách, predsa len doma s partiou kamarátov je to iná káva.

Splnili dokonca aj nariadenie o šiestich ľuďoch pokope, medzi ktorými nechýbala napríklad aj fotografka Petra Ficová, či Dominikin stylista a priateľ Andrej Kusalík. Z fotky je zrejmé, že si vyrazili užiť krásny slnečný deň na nábrežie Dunaja.

Kde sú tie časy, keď Dominika odhodla tvrdila, že dieťa zatiaľ nebude:

"Naša skupina "am hof" je späť v hre, niektorí členovia chýbajú. Nechcete do nej patriť," napísala so smajlíkmi Dominika a dá sa domyslieť, že musí ísť o poriadne veselú partičku. No tiež je z fotky zrejmé, že Dominika sa rozhodla ísť "na divoko" a pod úzky belasý top si nedala podprsenku. Športovkyňa si to ale rozhodne môže dovoliť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Ani pol roka dojčenia nezanechalo na hrudi bývalej tenistky žiadne stopy a tak patrí k tým šťastným, ktoré sa nemusia v lete potiť s podprsenkou. No je tu stále istá šanca, že akokoľvek by to mala Cibulková hore "usporiadané", hlavu by si s tým nelámala. Jej fanúšikovia si už zvykli, že robí to, čo chce, nie to, čo sa očakáva, a zrejme v jej prípade je to recept na osobnú spokojnosť.

Instagram/DC

Súvisiace články

Najčítanejšie