Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šokujúci darček k narodeninám! Victoria Beckham v záchvate smiechu, keď odbalila TOTO od Biebera!
Zdielať na

Šokujúci darček k narodeninám! Victoria Beckham v záchvate smiechu, keď odbalila TOTO od Biebera!

Archívna reportáž

Nedávne oslavy narodenín si Victoria Beckham (47) dobre užila. Rodná Británia jej na tento špás nestačila, vybrala sa na žúr do LA, kde nechýbali mnohí prominentní hostia. Samozrejme, že žiaden z gratulantov jej nezabudol odovzdať nejaký pekný darček. Jeden z nich ale vyslovene ďaleko "prevýšil" ostatné.

Trochu prekvapivo patril medzi pozvaných aj mladý americký spevák justin Bieber (27), ktorý by mohol mať skôr  bližšie vzťahy s najstarším synom Beckhamovcov, ako s Victoriou, ktorá by mohla byť jeho mamou. No pri celebritách a ich vzťahoch sa zrejme na vek nepozerá, akurát, že v tomto prípade sa prejavil. No možno to bol len Bieberov zmysel pre humor, že vybral niečo, čomu sa módna ikona Victoria musela zasmiať.

Darčekmi k narodeninám sa ihneď táto celebrita pochválila aj na Instagrame. Vtipný darček od Justina Biebera nemohol chýbať. Všetci sledovatelia jej profilu sa mohli spolu s ňou pobaviť na limitovanej sérii gumených sandálov známej značky vo farbe lila. Ozdobou sú na nich animované postavičky a logo spevákovej značky Drew. Aby svojich priaznivcov zapojila do aktivity, vyhlásila hlasovaciu súťaž a zapojila sa kopa fanúšikov. Samotná Victoria by totiž zrejme nič podobné na nohy neobula.

​Victoria je už roky v módnom biznise:

​"Veľa ľudí sa ma pýta, čo mám v pláne nosiť, keď skončí lockdown. Čo hovoríte na návrh Justina Biebera?" položila na sociálnej sieti svojim fanúšikom jasnú otázku a odpovede na ňu postupne zverejňovala. No predsa len prezradila, ako zareagovala, keď darček prvýkrát uvidela.

Justin osobne zapózoval v darovaných gumených sandáloch:

Instagram/VB

​"Toto je od Justina neskutočne milé, že mi poslal tieto sandále, nikdy som žiadne nemala. Musím priznať, že ma rozosmiali. V každom prípade aj to, že na mňa myslí, sa počíta a ja za to veľmi ďakujem. Neviem, čo iné by som na mala povedať. Je to sladké," okomentovala skutočne zábavný darček vzhľadom k jej povolaniu šéfky vlastnej módnej značky. Zachovala sa však veľmi diplomaticky, ako sa na človeka jej skúseností aj patrí.

S touto paritou oslávila Victoria narodeniny:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Každý, kto aspoň trochu sleduje v médiách štýl obliekania tejto módnej ikony a tak trochu aj návrhárky iste dobre vie, čo by si na seba obliekla a obula, aby pôsobila na verejnosti presne tak, ako chce ona. Na jej nohách sa nielenže nikdy neobjavila táto gumená značka, ale ani žiadne podobné sandále. Bývalá "spajska" však rada vzbudzuje pozornosť, tak napokon prečo by si práve kvôli tomu nemohla obuť aj podivne vyzerajúcu obuv s postavičkami z filmov Walt Disneya, možno z toho spraví trend. No je vidieť, že zmysel pre humor jej napriek imidžu chladnej ženy rozhodne nechýba.

Súvisiace články

Najčítanejšie