Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Sympatická speváčka priznala dlhoročnú závislosť od drog! Čuduje sa, že ešte žije!
Zdielať na

Sympatická speváčka priznala dlhoročnú závislosť od drog! Čuduje sa, že ešte žije!

Zdroj: Instagram/BC

Patrila medzi najväčšie hviezdy 80. a čiastočne aj 90. rokov. Krásna, nežná tvár, dokonalý hlas a ľúbivé piesne spravili z Belindy Carlisle dobyvateľku hitparád. Nikomu by ale asi ani vo sne pri pohľade na tento priam anjelský zjav nenapadlo, s akými démonmi bojuje.

Rodená Kalifornčanka Belinda Carlisle (62) pôsobila vždy na pohľad ako to dobré dievča od susedov, ktorému bez váhania zverí človek na stráženie svojich potomkov. No to by moholo dopadnúť v tomto prípade aj katastrofou. Hviezdna speváčka sa totiž verejne priznáva k tomu, že polovicu života "prefetovala".

Belinda už roky priznáva, že 30 rokov zo svojho života bojovala so závislosťou od drog. Konkrétne spomína kokaín, ku ktorému sa pre potrebu nevyčerpateľnej energie uchylujú mnohí umelci.

Vypočujte si Belindin najväčší hit:

Našťastie, svoju závislosť dokázala napokon vďaka liečbe prekonať, no stalo sa to až v roku 2005, keď mala takmer 45 rokov. Z toho sa dá ľahko vypočítať, že s drogami začala ešte ako mladučké dievča kdesi okolo 15 rokov. Možno by sa na odvykačku nedala, nebyť desivej vízie, keď sa vo sne zbadala, ako leží predávkovaná v hoteli. "Vedela som, že už nemôžem pokračovať v živote, aký som viedla. Stratila som pre drogy mnoho priateľov a to, že tu teraz som, by sa dalo považovať za zázrak. Nikdy nie je príliš neskoro na zmenu," priznala sa pred pár rokmi v programe Loose Woman.

Takto si Belindu fanúšikovia pamätajú:

Kdesi medzitým sa pritom stihla aj v roku 1986 vydať a porodiť syna, dnes už 29-ročného významného aktivistu LGBTI. Popri tom sa dostala na špicu hitparád s piesňami ako Heaven Is a Place on Earth, Leave A Light On, La Luna či Circle In the Sand. Je až zázrak, že jej manželstvo to vydržalo, nakoľko o závislosti mužovi klamala. "Závislosť je choroba vnímania. Neuvedomujete si v tej chvíli, že má silný vplyv na ľudí okolo vás. Musíte sa dostať na úplné dno a je nemôžem uveriť, že som nažive," prezradila niečo o svete závislých. Našťastie, bol to aj jej manžel, ktorý pri nej vždy stál a motivoval ju aj na liečenie. Zdá sa, že abstinencia bude v tomto prípade už trvalá. Speváčka, ktorá v roku 2008 zahajovala aj náš Ples v opere, sa chystá na budúci rok na koncertné turné.

Súvisiace články

Najčítanejšie