Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najdokonalejší pár v histórii rodiny? Kate a William oslávili 10. výročie krásnym rodinným VIDEOM!
Zdielať na

Najdokonalejší pár v histórii rodiny? Kate a William oslávili 10. výročie krásnym rodinným VIDEOM!

Pred desiatimi rokmi sa konal jeden z najsledovanejších sobášov v histórii. Budúci kráľ, princ William, si bral dievčinu z úplne obyčajnej rodiny, dcéru letušky a leteckého dispečera, Kate Middleton. To, čo by bolo pred pár rokmi nemysliteľné, v modernizáciou prechádzajúcej kráľovskej rodine zrazu šlo. A bola to zjavne správna voľba.

Presne 29. apríla 2011 si na veľkolepej, celým svetom sledovanej svadbe povedali vo Wesminsterskom opátstve "áno" princ William a Kate. Zoznámili sa na Univerzite St. Andrews v roku 2004, keď si William všimol Kate na charitatívnej módnej prehliadke. No prekvapivo v apríli 2007 oznámili rozchod. Veľmi rýchlo si to ale obaja rozmysleli a už v júni sa opäť špekulovalo, že sú spolu. O tri roky neskôr zverejnil palác radostnú správu o ich zasnúbení, ktoré sa udialo v októbri 2010 v Keni. A o pol roka už boli svoji, čoho svedkom bola cez televízne prenosy vyše miliarda ľudí.

Od začiatku bolo zrejmé, že Kate sa pre kráľovskú rolu doslova narodila. Vždy dokonale upravená, elegantná, príjemná a usmiata stojí verne po boku budúceho kráľa. Obaja sa tešia obrovskej popularite, keď sú po kráľovnej v rebríčku obľúbenosti najvyššie.

Takto zložili pred 10 rokmi manželský sľub:

​Dokonalosť zavŕšilo narodenie troch detí - dediča trónu, princa Georga v roku 2013, o dva roky nato sa narodila princezná Charlotte a v roku 2018 princ Louis. Kate by pritom vraj prijala aj štvrté dieťa, hovorí sa, po vzore kráľovnej Alžbety II. Zatiaľ to ale ostáva len v rovine klebiet, napokon, má 39 rokov, William o rok menej.

Od momentu obnovenia vzťahu v roku 2007 sa s nimi nespájala už žiadna kríza vo vzťahu, ani škandál. Naopak, všade, kde sa ukážu, pôsobia ako dokonalý pár. Napokon, nečudo, Kate je mimoriadne príťažlivá žena, vraj aj skvelá matka a manželka následníka trónu so všetkým, čo táto náročná pozícia obnáša. 

Aktuálne zverejnili na svojom profile na Instagrame nielen fotky, ale aj skutočne nevídané video rodinnej idylky. "Ďakujeme vám všetkým za milé správy k nášmu výročiu svadby. Sme neskutočne vďační za 10 rokov podpory, ktorú sme dostali ako rodina," napísali k profesionálne nakrútenému videu. Na pohľad bezpostredná zábava s deťmi, vrátane naháňačky či opekania pôsobí, akoby skutočne žili sen - celkom odlišne od toho, čo tvrdia Harry a Meghan. 

Súvisiace články

Najčítanejšie