Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Desivá premena kedysi zbožňovaného seriálového detektíva! Ani kolegovia na neho nespomínajú v dobrom!
Zdielať na

Desivá premena kedysi zbožňovaného seriálového detektíva! Ani kolegovia na neho nespomínajú v dobrom!

Archívne video

Patril medzi najväčšie seriálové hviezdy začiatku milénia, hoci bol už vtedy poriadne problémový kvietok. Už keď zažiaril v kriminálke Polícia New York, za čo dostal dokonca Zlatý glóbus, no nasledoval tvrdý pád. Sám si zabuchol dvere, ostal bez práce, zato závislý na alkohole. Druhá šanca ale predsa len prišla, a skutočne veľkorysá.

Málokto nepozná amerického herca Davida Carusa (65) ako Horatia Caina zo seriálu CSI Miami, najmä, ak obľubuje televízne kriminálky. Celých desať rokov bol hlavnou hviezdou zrejme najvydarenejšej série spomedzi všetkých CSI. No tak, ako dopadol predtým neslávne s kriminálkou Polícia New York, podobne sa to vyvinulo aj s "Horatiom". Seriál ukončili aj pre jeho maniere a problémovú povahu.

Z kedysi sympaticky pôsobiaceho elegána sa stal dôchodca, ktorý neveľmi dbá na svoj zovňajšok. Aspoň tak sa to javí z občasne zachytených fotiek. Faktom je, že hercovi už zrejme nehrozí, žeby ho ľudia na ulici spoznávali, čo je zrejmé aj z TEJTO fotky.

David sa stal obeťou aj vtipov na jeho adresu a herecké umenie:

​Jeden z Davidových bývalých kolegov prezradil aj to, že neustále vytváral pri nakrúcaní zlú atmosféru a ďalší poukázal na jeho neprimerané, stále sa stupňujúce finančné nároky. Zrejme aj preto bolo jeho úspešné stvárnenie postavy detektíva Horatia doteraz poslednou hereckou rolou v jeho živote, a to je už 9 rokov. "Davidove chovanie bolo absolútne príšerné. Väčšina ľudí nedokáže pracovať v nepríjemnom prostredí, ale jemu to šlo skvelo, pretože zlú atmosféru spôsoboval práve on a vyžíval sa v nej," posťažoval sa denníku Daily Mail Steven Bochco na správanie svojho kolegu zo seriálu Polícia New York.

Pre jeho fanúšikov to je iste veľkým prekvapením, najmä jeho postava detektíva Horatia mala veľmi sympatické vystupovanie a charakter. Ďalší kolega Carusa zo seriálu CSI Miami sa pozastavoval nad jeho nezmyselnými finančnými požiadavkami. "Pýtal si toľko peňazí, že už ani nestálo za to s ním čokoľvek nakrúcať, kriminálka Miami časom na obľúbenosti strácala, ale on si aj tak s každou novou sériou pýtal väčšiu výplatu. Lepšie bolo skončiť," prezradil zdroj, ktorý si ale prial zostať v anonymite. Na svoju filmovú kariéru v úlohách detektívov však kedysi populárny herec stále veľmi rád spomína a váži si to. "Kriminálne seriály boli zásadným míľnikom môjho života a nikdy neprestanem byť vďačný za to, že som v nich mohol hrať, a čo som vďaka nim dosiahol," úprimne vyhlásil Caruso. Možno zo sklamania z ukončenia nakrúcania a nulového záujmu o jeho osobu sa začal opúšťať. Trikrát rozvedený herec s tromi deťmi však žije už zrejme len z úspor a je aj spolumajiteľom obchodu s oblečením a nábytkom, čo by mu tiež malo zabezpečovať nejaké príjmy. No na obnovenie kariéry do tretice to už rozhodne nevyzerá.

Súvisiace články

Najčítanejšie