Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Poriadne si kopla do Vondráčkovej! Plekancova snúbenica má na jeho ex zjavne ťažké srdce!
Zdielať na

Poriadne si kopla do Vondráčkovej! Plekancova snúbenica má na jeho ex zjavne ťažké srdce!

Archívna reportáž

Zatiaľ čo Lucie Vondráčková nemá oficiálne žiadneho partnera a venuje sa hlavne práci a výchove svojich dvoch synov bez toho, aby príliš odhaľovala svoje súkromie, jej exmanžel to má inak. Skvelý český hokejtista Tomáš Plekanec sa často objavuje na sociálnej sieti a v médiách spoločne so svojou snúbenicou a matkou jeho dcérky Leontýnky, bývalou tenistkou Luciou Šafářovou. Z jej vyjadrení je zrejmé, že s Tomášovou ex asi veľké kamarátky nebudú.

Jeden z najpríťažlivejších českých hokejistov, 38-ročný Tomáš Plekanec, si život po boku novej lásky pochvaľuje. Je vidieť, že obaja majú veľký zmysel pre humor, čím sa vyznačuje najmä bývalá popredná tenistka, a zrejme vďaka nej ho v sebe našiel aj slávny hokejista. Kým ju nespoznal, bol známy skôr zachmúrenou tvárou a mlčanlivosťou.

Ktovie prečo nemal počas manželstva s Vondráčkovou chuť sa verejne spovedať, dokonca aj ona sama naznačovala, že sa ani doma nemal veľmi k slovným prejavom. Možno k tomu prispela aj jeho veľká zodpovednosť za hokejový tím v Montreale, kde sa na neho veľmi spoliehali. Musel ťažko trénovať a počas zápasov sa očakávalo, že bude dávať góly súperom. Bol z toho tlaku iste aj veľmi unavený a doma potreboval najmä pokoj a dobrú stravu. Počas rozvodového konania naznačoval, že mu toto manželka nedokázala v plnej miere zabezpečiť. Lucia myslela aj na svoju kariéru a čo sa týka jedla, nevidela problém dať ho doviezť donáškou.

Pozrite si čerstvý rozhovor s párikom zaľúbencov:

Plekanec bol v Montreale veľmi populárny, tam sú hokejisti ich slávneho klubu veľkými hviezdami. Lucie zrejme nechcela byť len žienkou domácou v jeho tieni, a tak pravidelne chodila do Česka nakrúcať filmy a nové pesničky, aby nestratila na popularite. S deťmi jej chodila do Kanady pomáhať Plekancova mama. Po čase toho mal zrejme hokejista dosť a s Luciou sa začali odcudzovať a posledným klincom mala byť Vondráčkovej údajná nevera, čo ale ona popiera. Ideálnu partnerku našiel onedlho v osobe tenistky Lucie Šafařovej. Pleky tenis miluje, preto chodil aj na zápasy českých tenistiek, ktoré hrali turnaje v Kanade a tam preskočila tá povestná iskra. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Párik sa vrátil domov do Česka, kde začali spolu žiť a časom sa im narodila dcérka. Obaja šťastím priam žiaria. V programe 7 pádů Honzy Dědka stále žartovali, ale jedna veta z úst Lucie Šafařovej zaujala najviac. Keď spomínala na svoje zásnuby, počas ktorých vďaka nesprávnemu smeru letu zapáleného lampiónu lásky skoro začalo horieť, odpovedala a otázku kedy bude svadba. "Svadba je v pláne, ale zatiaľ je pozastavená, nie je kam sa náhliť. Ja mám blbé, že mal drahý rozvod, takže do tej druhej svadby už nebude chcieť toľko investovať," zažartovala jasne na účet svojej predchodkyne, na čo zareagoval Plekanec vetou: "Ale bola to dobrá skúsenosť". O peniaze ale v skutočnosti iste nejde. Plekanec údajne zarobil vďaka hokeju 800 milónov českých korún, z čoho exmanželka dostala zhruba sto miliónov. A o peniaze nemá núdzu ani Šafářová. Patrila medzi najlepšie svetové tenistky a ako je známe, za účasť sa tým najlepším platia priam rozprávkové finančné čiastky. Odkladanie svadby má teda iný dôvod, no váhanie, či sú s tým pravým, to iste nebude.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie