Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Exmanžel Vondráčkovej so snúbenicou Šafářovou stavajú dom! TOTO o nich hovoria susedia!
Zdielať na

Exmanžel Vondráčkovej so snúbenicou Šafářovou stavajú dom! TOTO o nich hovoria susedia!

Archívna reportáž

Nič im ku šťastiu nechýba. Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec sú zamilovaní, s rozkošnou dcérkou, a ešte k tomu aj finančne mimoriadne zabezpečení. Evidentne ale stále myslia na zadné vrátka a zarobené milióny investujú. Aj bývalá tenistka zjavne vie, ako investovať svoje peniaze získané v rámci svojej úspešnej kariéry v tenise. Vypinkala si vraj až neuveriteľných 315 miliónov českých korún. Nehnuteľnosti sú, zdá sa, stávka na istotu.

Lucie Šafářová (34) bola piatou najlepšou hráčkou na svete v dvojhre a vo štvorhre sa dostala celkom na špičku svetového tenisu. Svetové úspechy v tenise dosiahla hlavne vďaka tvrdej mnohoročnej drine, preto peniaze za víťazstvá a dobré umiestnenia iste nechce rýchlo prehajdákať za hlúposti. Rozhodla sa, ako mnohí iní, investovať  aj do nehnuteľností, píše portál ŽivotVČesku.

So snúbencom Tomášom Plekancom bývajú zväčša v Brne, kde vlastní Lucie dom a cíti sa tam zrejme najlepšie, ale kúpila si aj aj jednu časť pozemku v Radotíně pri Prahe, kde stavia dom. Druhú časť pozemku vlastní hokejista Petr Vampol (39). Hrubá stavba domu je už ukončená a ďalšie práce sa budú najbližšie týkať aj úpravy pozemku, ktorú Šafařová iste zverí do rúk architekta a pracovníkov záhradníckej firmy. V minulosti sa na radotínskych svahoch, zvažujúcich sa k rieke Berounce, pestovala vinná réva, ktorá tam mala na svoj rast ideálne podmienky. Teraz museli vinohrady ustúpiť rozrastajúcej sa zástavbe. Fotky stavby si môžete pozrieť TU.

Plekanec a Šafářová neostali bokom ani pri kampani za zodpovednosť:

V súčasnosti na juhozápadných svahoch na okraji Prahy stoja vkusné domy a vily. Moderný dom s plochou strechou stojaci na malom pozemku o rozmere len 253 metrov štvorcových, ktorý si tu dala stavebnou firmou za viac ako dva a pol milióna českých korún postaviť Šafařová, nenarušuje celkový architektonický ráz kľudnej ulice. "Že je to pani Šafářové, to ani nevieme. Sme hlavne radi, že to nie je nejaký obrovský barák, ale normálna stavba," odpovedali susedia po upozornení, kto je majiteľkou. Domnievajú sa ale, že tam Šafářová s Plekancom a ich malou dcérkou nebudú bývať, podľa nich je to zrejme pre ňu hlavne dobrá investícia.

Lucie práve oslávila narodeniny:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Všetko nasvedčuje tomu, že Šafářová naozaj nebude v Radotíně priamo bývať. Je veľmi spokojná vo svojom brnianskom dome, kde v súčasnosti prežíva šťastné chvíle spolu so svojím partnerom Tomášom a ich ročnou dcérkou Leontýnkou. "Dom v Brne som vlastne vôbec nechcela. Zháňala som totiž skôr menší byt. Bolo to tak pred šiestimi - siedmymi rokmi, kamarátka, realitná maklérka, ma zaviedla do nejakého štúdia, pán architekt ma poznal, oslovil, ukázal mi jeden čerstvo postavený, nezariadený dom, no a ja som sa do neho zamilovala. Láska na prvý pohľad," ešte vlani prezradila ako sa dostala k tejto skvelej kúpe magazínu Téma. Ktovie, či sa ale podobne nezamiluje aj do radotínskej vily a rodinka sa nebude sťahovať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie