Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vémola už raz svoju predchádzajúcu rodinu verejne znevážil. Spraví to aj Lele a ich dcérke?
Zdielať na

Vémola už raz svoju predchádzajúcu rodinu verejne znevážil. Spraví to aj Lele a ich dcérke?

Archívna reportáž

Od chvíle, keď Lela Ceterová vybuchla a na sociálnej sieti partnerovi, zápasníkovi MMA Karlosovi "Terminátorovi" Vémolovi vytkla neveru, sa zrejme spustil začiatok konca tohto vyše dva roky trvajúceho vzťahu. Nepomohlo ani to, že svoje životy spojili v takmer 9-mesačnej dcérke Lili.

V nedeľu zazvonil láske 30-ročnej rodenej Žilinčanky Lely Ceterovej a 35-ročného Karla Vémolu umieráčik. Obaja na svojich profiloch na Instagrame oznámili, že sa rozhodli rozísť, no podľa tónu a voľby slov sa javilo, že je v ich záujme spraviť to kultivovane a dospelo.

Už onedlho na to bolo ale jasné, že až tak bez emócií to nebude. Lelu nahnevalo, že si niektorí ľudia mysleli, že iniciátorom rozchodu bol Vémola. Rovnako nie je ochotná znášať označenia za zlatokopku a vehementne dokazovala, že v prepychu žila už pred Vémolom.

​Keď niektorí komentujúci naznačili, že podobný koniec vzťahu sa dal v prípade vraj chronicky neverného Karlosa čakať, Lela odpísala, že verila v jeho zmenu, nakoľko bola skutočne zamilovaná. No možno ju čaká veľké sklamanie. Podobne to totiž zrejme cítila aj mama Karlosovho syna, keď sa o ňom jeho otec vyjadril verejne pomerne nepekne, píše portál Extra.cz.

Takto zmierlivo sa zatiaľ vyjadril Karlos k rozchodu:

"Môj chlapec je skôr taký mäkký, to bude skôr baleťák," povedal o synovi v programe 7 pádů Honzy Dědka. Ešte horšie ale vyznelo, čo dodal vzápätí. "Má 9 rokov, ale ja hovorím, že má šesť. On je chudák pomalší, má to po mame," urazil jednou ranou hneď dvoch blízkych ľudí. A ako čerešničku dodal, že ak by zistil, že syn bude "na chlapcov", tak to z neho "vytlčie". Lela ale nepripúšťa, že by v jej prípade Karlos zašiel až tak ďaleko. "To by mohol skúsiť," povedala so zjavnou vyhrážkou. Zatiaľ sa zápasník vyjadril na tému rozchodu veľmi zmierlivo. "Ja na matku svojej dcéry žiadnou špinu zverejnovať nebudem," povedal Karlos a je zrejme do značnej miery aj na Lele, či nebude skúšať jeho trpezlivosť prepieraním súkromných vecí na internete.

Súvisiace články

Najčítanejšie