Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Agáta a Jakub Prachařovci idú pred rozvodový súd! Slzy a ľútosť modelky
Zdielať na

Agáta a Jakub Prachařovci idú pred rozvodový súd! Slzy a ľútosť modelky

Archívna reportáž

Definitívny koniec manželstva Agáty Hanychovej a Jakuba Prachaře je za dverami. Hoci žiadosť o rozvod podala Agáta ešte na jar, pre koronavírus a opatrenia s ním spojené sa súdny proces uskutoční až teraz. K rozchodu páru však došlo už v apríli minulého roku.

Keď sa v apríli 2019 začali šíriť správy, že Jakub odišiel od rodiny, väčšina ľudí si myslela, že ide opäť len o nejaký výstrelok, alebo krátkodobú krízu. No tentokrát to už celebritný párik neustál.

S podaním žiadosti o rozvod si však dali načas. Takmer rok po rozchode a po niekoľkých Agátiných krátkych románikoch a jednom Jakubovom vážnejšom vzťahu už zrejme ozaj nebolo prečo otáľať.

Pred tromi rokmi Agáta netušila, ako neslávne jej manželstvo skončí:

​Medzitým sa stihli dohodnúť nielen na starostlivosti o spoločnú dcéru Miu, ale aj na majetkovom vyrovnaní. Hoci z Agátiných slov cítiť, že to neprebehlo celkom podľa jej predstáv. "Ak sa ešte niekedy budem vydávať, tak to už bez predmanželskej zmluvy nebude. S Kubom som ju nemala a bola to chyba. Dievčatá, ak sa budete vydávať, spravte si zmluvu," nabáda Agáta všetky slobodné slečny.

Malá Mia je otcova kópia:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ta holka ma styl #ootd #

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

Už onedlho bude 35-ročná Agáta opäť Hanychová, hoci dievčenské priezvisko používa už od rozchodu. No aj tak jej rozvod nie je ľahostajný. "Pevne verím, že nás súd rozvedie rýchlo. Musím priznať, že mi to bude ľúto. Dokonca sa bojím, že budem na súde plakať," priznala emócie Agáta, ktorá je aktuálne šťastne zadaná. V prípade Jakuba to ale predsa len bola trochu iná láska. "Keď som sa vydávala, verila som, že je to na celý život. Brala som si svojho najlepšieho kamaráta. A v tom bol ten problém, všetko sme o sebe vedeli," hovorí o nevýhode takéhoto vzťahu Agáta. Jakub o svojich pocitoch nehovorí, no je možné, že to cíti podobne.

Súvisiace články

Najčítanejšie