Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Už je jasné, čím sa budú živiť! Harry a Meghan podpísali zmluvu na TENTO miliónový biznis!
Zdielať na

Už je jasné, čím sa budú živiť! Harry a Meghan podpísali zmluvu na TENTO miliónový biznis!

Archívna reportáž

Špekulovalo sa o všeličom, no stále vychádzal zo všetkých možností na prvom mieste šoubiznis. Ľudia si jednoducho vedeli Meghan predstaviť jedine v tomto odvetví, z ktorého aj "vzišla". Ona sama tomu výrazne napomáhala, keď sa presťahovala do mekky filmu a vzápätí sa dala aj na spoluprácu s spoločnosťou Disney. No teraz do toho idú už naplno.

Princ Harry a jeho manželka Meghan oznámili svetu, že podpísali zmluvu so známou streamovacou službou a filmovým štúdiom zároveň, spoločnosťou Netflix, píše portál NY Times. Tá aktuálne chrlí jeden hit za druhým a dokonalo obsadila trh. Pre párik vojvodov je to skutočne atraktívny partner.

Rodičia malého Archieho si založili produkčnú firmu, ktorú zatiaľ nepomenovali. Stihli však podpísať niekoľkoročnú zmluvu s Netflixom.

Toto si o Meghan myslí odborník:

​Spoločnosť sa zaviazala platiť im za dokumentárne filmy, dokumentárne seriály, šou, aj detský program. "Našim zámerom bude vytvárať obsah, ktorý informuje, no dáva zároveň aj nádej. Pre nás, ako pre rodičov, je dôležité vytvárať inšpiratívny rodinný program," tak znie oficiálne vyhlásenie páru k budúcim aktivitám.

"Bezprecedentný dosah Netflixu nám pomôže šíriť pôsobivý obsah, ktorý povzbudí k aktivite," robia si nádeje na ovplyvňovanie konania ľudí cez spoločnosť s vyše 190 miliónmi sledovateľov. Prekvapivé ale je, že ten, kto sa občas môže zjaviť pred kamerou, je Harry. Meghan sa vyjadrila, že nemá záujem vrátiť sa k hraniu. Spoločnosť Netflix neskrýva nadšenie zo spolupráce. Nepochybne čokoľvek, kde bude v pozadí meno páru zo Sussexu, bude mať veľkú nádej stať sa trhákom.

Súvisiace články

Najčítanejšie