Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Vendula Pizingerová nedbá na rady lekárov a vyvádza TOTO! No tvrdí, že sa cíti dobre
Zdielať na

Vendula Pizingerová nedbá na rady lekárov a vyvádza TOTO! No tvrdí, že sa cíti dobre

Archívna reportáž

Vo vysokom štádiu tehotenstva býva celkom bežné, že si chce budúca mamička svoj domov zveľadiť a pripraviť tak, aby bol pre príchod nového človiečika dokonalý. Syndrómom zahniezďovania, zdá sa, "trpí" aj budúca mamička Vendula Pizingerová.

V ôsmom mesiaci tehotenstva sa Vendula Pizingerová (48) pustila do prerábky obydlia a zdá sa, že ju nezastavia ani odporúčania od lekárov. Napriek tomu, že jej tehotenstvo prebieha ukážkovo, svoje sily by si mala podľa nich šetriť na posledný mesiac a samotný pôrod. Pre český portál Blesk však prezradila, ako to s domácimi prácami funguje v jej rodine.

V jej dome v Říčanech finalizujú prípravy na príchod potomka, no Vendula sa rozhodla pripraviť príjemný začiatok školského roka pre svojho staršieho syna Jakuba (15). Na pomoc si prizvala kamarátku a spoločne sa pustili do zveľadenia izby čerstvého stredoškoláka.

S exmanželom, zosnulým slávnym skladateľom Karlom Svodobom, má Vendula syna Jakuba, ich dcérka Klára, žiaľ, zomrela na leukémiu, keď mala iba štyri roky:

"Už finišujeme u Jakuba," napísala pod fotku čerstvo vymaľovanej izby v strohých čierno-bielych odtieňoch. Naskytá sa otázka, či ruku k dielu nepriloží aj sám chlapec v tínedžerskom veku a taktiež Vendulin o 16 rokov mladší manžel a budúci otecko Josef Pizinger. "Cítim sa dobre, tak čo by som vysedávala. Na tom mám svojich chlapov, ktorý sa váľajú na sedačke a čumia na televízor," vysvetlila pre portál Blesk vdova po slávnom Karlovi Svobodvi.

Izbu 15-ročného školáka Jakuba vymaľovala Vendula s pomocou kamarátky v strohých, čierno-bielych farbách:

Instagram/Vendula Pizingerova

​Prezradila tiež, že na izbičke pre vytúžené bábätko plánuje pracovať nasledujúci týždeň, a tak jej fanúšikovia striehnu na to, aká farba bude dominovať v detskej izbičke. Pohlavie potomka totiž Vendula a jej manžel Josef taja, i keď o mene bábätka už vraj majú jasno, buď to bude malá Josefka alebo Josef po oteckovi.

Súvisiace články

Najčítanejšie