Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Brad Pitt si nebol vo Francúzsku len užívať! Do predaja ide jeho vlastný produkt!
Zdielať na

Brad Pitt si nebol vo Francúzsku len užívať! Do predaja ide jeho vlastný produkt!

Archívna reportáž

Starnúci hollywoodsky krásavec si po nepríjemnom rozvode, ktorý sa ťahal niekoľko rokov, skutočne dopraje. Potom, čo sa mu splnil kariérny sen a za film Vtedy v Hollywoode konečne získal sošku Oscara za herecký výkon vo vedľajšej úlohe, si plní otec šiestich detí aj osobné sny a túžby.

Iba pred pár dňami odhalili paparazzovia novú priateľku Brada Pitta, 27-ročnú nemeckú modelku Nicole  Poturalski. S tou strávil romantický týždeň v jeho francúzskom sídle Chateau Miraval, odkiaľ pochádza aj ďalšia jeho životná novinka a splnený sen. Podľa informácií denníka People sa pustil oscarový herec do výroby vlastného šampanského.

​Hviezdny herec Brad Pitt (56) sa rozhodol, že po škaredom rozvode a vyťaží zo života len pár rokov pred šesťdesiatkou čo to dá. K soške Oscara mu na poličke pribudne jeho vlastné, luxusné ružové šampanské, na ktoré vypestovali hrozno a vyrobili ho tí najlepší vinári vo Francúzsku. "Výsledok je spektakulárny. Miraval pre mňa nie je iba celebritné víno. Je to predovšetkým úžasné a výnimočné sídlo, do ktorého neustále investujem, aby sa raz stalo jedným z najlepších sídel v Provence," nešetrí chválou na vlastný výrobok spokojný herec.

Na prvotinu, víno rosé z roku 2012, z dielne hviezdneho páru si posvietili aj odborníci:

Nie je to po prvýkrát, čo sa zo sídla Jolie-Pitt vo Francúzsku zrodil kvalitný vínny produkt. Už v roku 2012 vypestovali a vyrobili v Chateau Miraval delikátne víno typu rosé a stretlo sa s naozaj veľkým úspechom. Istý vínny kritik a vinár Joe Bastianich vtedy ešte manželov hovoril ako o profesionáloch, ktorí sú trpezliví a počkali, kým víno riadne dozreje. "Nie sú to iba celebritní vinári, sú to skutoční vinári," nešetril obdivom k niekdajšiemu hollywoodskemu páru snov.

Tvárou šampanského z dielne Jolie-Pitt sa stal samotný herec, šampanské má vskutku luxusný dizajn:

Šampanské Miraval rosé pochádza z prestížnej lokality na juhu Francúzska, kde sa na ploche takmer 500 hektárov rozlieha vinárstvo Chateau Miraval, ktoré herec Brad Pitt vlastní spoločne so svojou exmanželkou Angelinou Jolie. "Šampanské vie vyčarovať atmosféru oslavy, kvality, prestíže a luxusu. No ružové šampanské je stále pre mnohých relatívne neznáme," myslí si Brad. Limitovaná edícia tohto vzácneho bublinkového alkoholického nápoja, ktorý sa objaví na amerických pultoch už začiatkom októbra 2020, nesie názov Champagne Fleur de Miraval a záujemca si za fľašku zaplatí až 320 eur. Prvá edícia s počtom 20-tisíc fliaš zrela v pivniciach celé tri roky a obsahuje 75% percent odrody Chardonnay a 25% mladého hrozna Pinot noir.

Súvisiace články

Najčítanejšie