Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Julia Roberts žiari šťastím! Čoskoro príde na svet bábätko!
Zdielať na

Julia Roberts žiari šťastím! Čoskoro príde na svet bábätko!

Archívna reportáž

Niet radostnejšej udalosti, ako keď má prísť na svet chcené bábätko. Toto šťastie postretlo mladú americkú herečku z klanu Robertsovcov. Emma sa na sociálnej sieti pochválila radostnou novinkou. Čoskoro sa stane mamičkou a veľkú radosť tým spôsobila aj svojej slávnej tete Julii.

Emma Roberts (29) na svojej sociálnej sieti zverejnila nežné fotky na ktorých si v romantických bielych šatách s láskou drží rastúce bruško. Spoločnosť je na nich robí jej priateľ, 36-ročný americký herec Garrett Hedlund. Herečka v komentári dokonca prezradila aj pohlavie bábätka.

S oznámením tehotenstva si dala Emma Roberts celkom na čas, keďže podľa veľkosti jej bruška je už vo vyššom štádiu tehotenstva. Prekvapila tak nielen fanúšikov, ale aj mnohé priateľky z radov celebrít. V bielych šatách a útulnom interiéri neznámeho domu vyzerá herečka naozaj sviežo a šťastne.

Julia Roberts prišla pred šiestimi rokmi o sestru Nancy pre predávkovanie sa drogami, bola  zároveň Emminou tetou:

"Ja a moji dvaja obľúbení chlapci," napísala stručný a výstižný komentár k fotkám, ktorým chtiac či nechtiac prezradila aj pohlavie očakávaného prírastku. Príchodu malého chlapčeka sa nevie dočkať aj nadšená Emmina teta, slávna herečka Julia Roberts, ktorá okomentovala fotku dvojslovne, jednoduchým "Milujem vás". Gratulácie a radosť z Emminho šťastia zdieľali v komentári aj slávna dedička Nicky Hilton, herecká kolegyňa Kaley Cuoco či tenistka Venus Williams.

Emma sa s radostnou správou podelila na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Me...and my two favorite guys ??

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Roberts (@emmaroberts),

Emma je rodáčka z New Yorku a dcéra známeho herca Erica Robertsa. Preslávila sa ešte ako dieťa vo filme Kokaín, kde is zahrala po boku megahviezdy, Johnnyho Deppa. Diváci ju tiež môžu poznať z filmov Na sv. Valentína, v ktorom si zahrala so svojou tetou Juliou Roberts či v úspešnom filme My sme Millerovci po boku Jennifer Aniston. So svojím priateľom Garretom začala randiť v roku 2019 a po roku známosti očakávajú prvé bábätko.

Súvisiace články

Najčítanejšie